Netdating

Netdating, Online dating, “De der underlige hjemmesider!”. Kært barn har mange navne og flere kommer jævnligt til. Samtidigt ryger en række af disse hjemmesider dog også af og til ned med flaget. Derfor bør du kun benytte dig af gode hjemmesider, se disse herunder:

Dating.dk banner
 • Danmarks Største!
 • 75.000+ online dagligt.
 • Godt matchmaking-system.
 • Fantastisk support!
Banner fra Sexhunt!
 • Gratis Prøveperiode!
 • Over 200.000 profiler.
 • Mange liderlige medlemmer.
 • Tilbyder webcam chatrum!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

Herunder vil jeg gøre mit bedste for at uddybe hver enkelt datingside yderligere. Vi strarter med dating.dk.

Dating.dkEt banner fra Dating.dk

Denne side er helt klart det mest generelle bud på, hvad netdating kan være. Her møder du Danmarks absolut største netdatingside med over en halv million medlemmer, hvoraf flere hundrede tusinde er aktive.

Af disse finder flere tusinde, hver evigt eneste måned en kærlighed de kan dele deres tid med. Om denne varer for evigt er naturligvis ganske svært at sige. Der gives dog ved hjælp af denne meget almene mulighed for netdating, et meget konkret bevis på, at det er muligt at finde kærligheden igennem internettet.

Som sagt er Dating.dk en meget almen datingside. Dette betyder helt konkret at vi kigger på en side, som har plads til lidt af hvert. Det er ikke så vigtigt om du er homo-, hetero-, Bisexuel eller bare helt vildt med kvinder der er under 1,5 meter høje.

Der er simpelthen plads til alle og næsten alle vil kunne finde en større portion mennesker, der tiltaler dem og har noget tilfælles med sig. Altså er dette en ikke-nicheside for alle aldersgrupper og personlighedstyper. Alle kan og bør være med. Det er desuden gratis og helt uden forpligtninger at lave en bruger, ligesom alle nedenstående sider. Nogle koster dog penge at få det fulde ud af.

Netdating på: 40plus.dk

Er du allerede rundet de 40 år, så er der fortsat rigtigt gode muligheder for at udnytte alt indenfor netdating. Du har altså mulighed for både at benytte dating.dk og alle de mange andre gængse netdatingsider. Derudover har du bare også mulighed for at give dig i kast med de dating sider, som ikke nødvendigvis er helt så almindelige. Eksempelvis 40plus, giver dig nemlig mulighed for at møde mennesker der er middelaldrende og derover.

Dermed vil du igennem denne side komme i kontakt med mennesker af moden karakter, som godt ved et og andet omkring, hvad livet egentlig drejer sig om. Trods det at markedet er langt mere grænset ind, er det dog absolut ikke umuligt at finde meget forskellige mennesker på denne netdatingside. Med netdating på 40plus, finder du dermed alle mulige typer.

Dette skyldes at der er over 47.000 medlemmer, der bare venter på at finde den helt store kærlighed. Og dette er selvom, at de efterhånden er oppe over landsgennemsnittet for alder.

Skulle du ønske at prøve endnu et par sider i samme stil eller er du bare over 50 år, så er der desuden to ganske fornuftige muligheder for dig lige herunder.

Senior.dk

Her ser vi 50plusmatch.dk

Besøger du et af de røde links lige herover, kommer du ind på en side, der har fokus sat fuldstændigt på den ældre del af vores skønne danske befolkning. Du har i begge tilfælde mulighed for at oprette dig en profil, hvorefter du kan give dig i kast med at finde den helt rigtige, med en alder over de 50 år.

Er du selv ved at være i efteråret af dit liv, men ønsker du ikke alt for brune blade på træerne. Ja, så er der således rigtigt fine muligheder for noget målrettet netdating lige her. Du kan helt konkret forvente at de mennesker du møder på siderne ikke er hverken uerfarne eller helt unge længere. De ved virkelig hvad der sker derude, men er samtidigt vanvittigt forskellige.

Så skal du finde den lokale mand eller kvinde til at have liggende ved siden af dig i aften. Så ser du her to fornuftige muligheder. Ved du ikke hvordan du skal begynde eller slutte, har du desuden fornuftige muligheder for at læse artikler på Senior.dk’s artikelside. På den måde kan du både komme igang med din netdating og få samlet lidt op på, hvad det egentlig er det går ud på. Dermed også, hvad det rent praktisk er du skal gøre, for at gøre det mere sandsynligt at en sød mand/kvinde bider på krogen.

Om du har gråt, hvidt eller farvet hår er fuldstændigt ligegyldigt. Ligeledes er alle vægtklasser, højder, særheder og mærkelige kaffevaner meget velkomne. Specielt de helt særlige mennesker, er dem der kan finde noget helt andet på en af de fire gængse datingsider ovenover.

Derudover er der mange, hvoraf følgende måske vil interessere dig: FarmerdatingMitdating.dk, Herpesdating.dk og mange flere på min liste med 100 danske datingsider. God fornøjelse!

Hvad er netdating?

Helt konkret er netdating din mulighed for at møde en masse nye mennesker på internettet. Systemerne er lavet af mange forskellige mennesker, hvormed det er svært for mig, at forklare de helt konkrete funktioner for dig.

Ikke desto mindre har langt de fleste datingsider profiler, som du kender det fra eksempelvis Facebook. Herudover er der en eller anden mulighed for at sortere i disse profiler. På den måde bliver det muligt, at nå frem til de mennesker der minder mest muligt om dig.

Herefter er der så gerne en eller anden mulighed for at starte en chat. Denne chat kan være lang eller kort, men samtidigt kan den føre til et langt og lykkeligt ægteskab. Udover dette har rigtigt mange datingsider valgt at lave en række artikler om, hvordan man bedst muligt kommer igang med at date online. Samtidigt kan man forvente at finde “matchprogrammer”, som hjælper dig til punkt og prikke, med at sortere i de mange tusinde forskellige mennesker, som alle har oprettet en profil på akkurat den samme hjemmeside som dig.

Rent historisk set, startede de første netdatingsider i slutningen af halvfemserne. Disse blev dog efter meget kort tid ganske populære, hvormed der på verdensplan i 2004 var over 800 af slagsen. I dag findes der alene i Danmark over 100 slags, hvorimod der for nogle år siden faktisk var et par hundrede. Mange af disse er dog i dag gået ned grundet for lavt medlemstal eller mistet interesse. Derfor er det vigtigt, at du, før du begynder at betale for et medlemsskab, finder en side du kan stole på.

Fordele ved netdating

Den helt klare fordel ved netdating er naturligvis, at du får en meget koncentreret gruppe mennesket stillet foran dig. Disse mennesker er koncentrerede på den måde, at de allesammen gerne vil finde en person at dele deres liv med. Dermed bliver det ikke ligesom Facebook eller Twitter hvor alle er registreret, men ikke ret mange er ledige.

Derudover er noget af det virkeligt fede i mine øjne, og dermed også en kæmpe fordel for dig som online dater, at der er så mange koncepter. I lille Danmark har vi både kinky-dating, herpesdating, farmerdating og mange flere. På verdensplan ser vi dog ufatteligt mange helt vanvittigt koncepter.

Heriblandt både sider for hekse og troldmænd, hvoraf et lille udsnit af siderne (med nogle links fra Wikipedia), kan ses lige herunder:

Masser af former for netdating

Ved at klikke på billedet kan du i øvrigt besøge siden, hvorpå jeg fandt listen (Wikipedia). Alt i alt synes jeg det er lidt sjovt, at der er så mange spændende forskellige koncepter, som både inkluderer nørder, yuppier, rastafari, tatoveringer, folk i fængsel og meget andet.

En anden kæmpestor fordel ved netdating giver lidt sig selv. Du kan være derhjemme, på farten eller hvorend det skulle være. Dog er det altid muligt at være på og date, trods det at du kun sidder i stolen med underbukser på som det eneste. Hvis du så finder en person du gerne vil høre lidt mere til, har du mulighed for at mødes med personen og gøre det til en rigtig date.

Fordelen er dog her oveni, at du har den fulde ret til at vælge og vrage imellem alle de mennesker du skriver med. Altså kan du helt og aldeles undgå dårlige dates, med mennesker du ikke kan finde ud af at snakke med. Og vil du være helt sikker på dette, er det ganske enkelt bare med at gå på Skype med din nye flirt og finde ud af, om i kun duer på chat.

Det var kort de store fordele. Nu er det ulempernes tur.

Ulemper ved netdating

Der er naturligvis også ulemper ved at bruge netdating til at finde den store kærlighed. En af de helt store argumenter fra kritikernes side er således, at man mister nærheden. Der er altså nogle der mener, at man ved at lede efter kærlighed på internettet helt glemmer, at der faktisk er en verden omkring en. En verden spækket med supersøde piger, som bare venter på at finde den helt rigtige man i deres liv. Akkurats om du leder efter den helt rigtige.

Konklusionen må i forhold til dette synspunkt være, at vi skal sørge for at være meget opmærksomme på, ikke at kigge alt for meget på skærmen. Hold snuden halvvejs rettet imod din skærm med dating, men vær ikke så naiv at tro, at det ikke er muligt at finde kærligheden på den gammeldags facon.

Langt mere akavede typer har gjort det før dig og du har stadigvæk muligheden. Du skal trods alt huske på, at de mennesker du kommer til at møde efter et par dates igennem internettet, alligevel vil være rigtige mennesker. Vi har desværre ikke opfundet en realistisk damerobot, der slet ikke kan afvise dig (eller en mand for den sags skyld) – Dem der er, er i hvert fald brugt til helt andre ting, som du kan læse mere om på de netdatingsider der er målrettet kinkyhed og fetishes ;).

Hvad med dig?

Helt personligt synes jeg, at du skal prøve netdating af. Det er på ingen måde sikkert at du finder den eneste ene. Ikke desto mindre tror jeg dog på, at det er noget man bør give et skud næsten lige meget hvilken alder og tilstand man er nået.

Gør dit bedste for at finde nogle mennesker, der minder om dig eller har noget tilfælles med dig. På den måde har i noget at snakke om og hvis du ikke når ind i et forhold, har du som minimum fået en god ven. Samtidigt er det en glimrende mulighed for at komme ud af huset og få oplevet nogle nye og spændende ting i dagligdagen.

Hvad er dine oplevelser med netdating/online dating? Har du fundet den store kærlighed? Er du kun lige kommet derind? Fungerer det slet ikke lige så godt som du forventede?

Tag dig 30-50 sekunder til at skrive en kommentar og lad mig meget gerne høre om dine oplevelser! Input er altid interessant at modtage!