Senior Dating – Efteråret er smukt!

Er du en af de mange over 50, der i bund og grund stadig gerne vil finde sig en sød mand/kvinde, trods det at nogle vil sige, at du er nået dit livs efterår? Senior dating er for dig, og du finder mere information om det bedste af slagsen herunder:

banner fra Senior.dk
 • Kom nemt igang!
 • 1.000+ aktive singler.
 • Smart partnersøgning.
 • Meget aktiv support!
banner fra 50plusmatch
 • Gratis Prøveperiode!
 • 25.000 aktive singler.
 • 59% mænd, 41% kvinder.
 • Super lækkert design!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

I denne artikel giver vi dig mulighed for at finde den helt rigtige, så let det nu kan lade sig gøre. Til dette må vi sige kun at kunne anbefale en enkelt hjemmeside. Da der er tale om dating for ældre: Også kaldet senior dating og senior dates, er det ligeledes ganske logisk at siden hedder Senior.dk.

Et banner lige fra Senior.dk

Hele formålet med datingsiden Senior, er at føre lidt ældre mennesker sammen med andre i deres egen aldersgruppe, således at de kan nyde den modne del af Danmarks mange gevinster. Dating for ældre er således en ny måde at puste liv i kærlighedslivet!

Udover den meget kendte Senior, har du også glimrende muligheder med tilsvarende eller måske endda bedre sider, der også tilbyder senior dating og masser af søde, rare og spændende profiler for ældre (prøv dem alle og hav større chancer for at finde en partner): 40plus.dk50plusmatch.dk og føler du dig lidt sofistikeret, kan du prøve desuden PartnerMedNiveau.dk af.

Nogle af de mennesker du vil møde på siden er førtidspensionister, andre er på efterløn, nogle er rent faktisk allerede blevet pensionerede, hvorimod andre fortsat hamrer derudaf med 110 i timen, i en eller anden spændende karriere. Dette giver dig altså muligheden for at møde en masse spændende mennesker igennem senior dating, hvormed du har mange muligheder for at udvælge dig den helt rigtige mand/kvinde til at dele dit liv med. Så kom da endelig afsted på en senior date!

Er du ude efter gratis dating sider? Så er min forside et ganske godt bud!

Sådan påbegynder du Senior Dating

Det eneste du som bruger af siden skal gøre er at oprette dig en bruger, hvorefter du ligesom med så mange andre sider lige skal ind og godkende din email. Herefter står det dig fuldstændigt frit, hvordan du vil angribe det her med at date online og det vil vise sig for langt de fleste, at være en ganske spændende affære.

Det der er med online dating og specielt for senior dating og dating for ældre er nemlig, at du vil møde en masse andre raffinerede mennesker, som er nået til et punkt i livet der ganske enkelt minder om det du er i lige i øjeblikket.

Du har helt sikkert et par eller mange venner, der alle er i nogenlunde samme aldersgruppe som dig. Ikke desto mindre, kan det dog være meget befriende og rart at møde nogle helt nye og spændende mennesker, som du overhovedet ikke har haft noget med at gøre tidligere. Ved at mødes med disse mennesker online, igennem senior dating, får du nemlig en helt unik mulighed for at vise dig selv på en helt ny måde, som ingen tidligere havde set.

Et nyt dig med Senior dating/Senior dates!

Når man flytter til en ny by, en ny skole, en ny arbejdsplads eller lignende vil man meget hurtigt møde nogle nye mennesker. Med det samme man møder disse mennesker danner man et forhold til det og på grund af vores instinkter osv, vil man lynhurtigt enten være mere dominant eller ikke imod personen.

Dette betyder ganske enkelt at man får en rolle i den flok man nu er havnet i og i mange tilfælde vil denne rolle altså blive ved med at sidde på en, trods det at man ændrer sig meget igennem en årrække.

Dette betyder altså helt konkret, at man ved at møde nye mennesker kan bryde ud af denne boks på en helt anden måde end man ville kunne gøre ved blot at få sig en kæreste eller samlever i den omgangskreds man allerede kender. Specielt når der er tale om senior dating, er dette vanvittigt interessant.

Når du er over de 50 år, har du nemlig formodentlig allerede dannet en masse rigtigt gode og solide forhold til en frygteligt masse mennesker. Disse forhold vil formodentlig aldrig nogensinde ændre sig, simpelthen fordi at de har varet i så mange år. Derfor kan en senior date med et helt andet og nyt menneske, være en god idé. Dating for seniorer / dating for ældre er således kommet for at blive og kan give dig masser af spændende nye menneskelige forhold.

Når du så vælger at besøge Senior.dk får du muligheden for at danne helt nye indtryk. Du får altså muligheden for at møde og nyde tilværelsen med et helt nyt menneske, der ikke kender dig for de dumme ting du gjorde for 20 år siden, som mange af dine nuværende bekendtskaber gør.

Dermed har du altså nu en mulighed der går ud på, at forme et helt nyt bekendtskab, samtidigt med at alting foregår online, hvormed ingen af dine nuværende venner, bekendte og familie har nogen som helst måde, hvorpå de kan blande sig. Det er altså dig, og dig alene, som går ind og vælger, hvordan du vil være overfor denne person og hvordan jeres fremtidige forhold eventuelt skal bygges op.

Med dette siger vi naturligvis ikke, at du ikke skal være dig selv. Vi siger ganske enkelt bare, at du ved at benytte senior dating online, kan ændre lidt på det syn mennesker har på dig, da de mennesker du møder herinde aldrig har kendt til dig tidligere. Derudover er det også meget valgfrit, hvad du fortæller din kommende partner, før i rent faktisk mødes til en senior date. Dette leder os hen til næste punkt, i denne guide omhandlende dating for ældre.

Et godt glas vin på en god senior date

Dette skal din profil indeholde

Når du laver en profil er der naturligvis en masse ting du bør overveje og ligeledes en række ring, som du bør have med. Dem vil vi herunder forsøge at gøre rede for, samtidigt med at vi forklarer, hvilke overvejelser du bør overveje.

Brugernavn

Det første skridt imod at lave en god og solid grobund for at finde den rigtige på en senior dating hjemmeside, er naturligvis at have et fornuftigt brugernavn. Dette brugernavn kan dog have mange forskellige funktioner og det er meget forskelligt, hvad forskellige brugere vælger at gøre.

Den klart sikreste og mest almindelige er at skrive sit navn og eventuelle navne/alias’er derefter, således at profilen bliver så personlig som mulig “sukkermus54” eller “liderligeper” bliver i høj grad enten makabert eller mærkeligt og fjerner tit seriøsiteten omkring den online dating.

Og denne seriøsitet er måske noget af det man bør lede lidt godt efter, når nu man trods er over de 50. Måske er det endda senior date 60 eller senior date over 60! Der skal naturligvis være plads til at have det sjovt, men leder man efter en seriøs partner som man gerne vil være sammen med i mange år frem, så er chancerne for at denne findes bag brugernavnet sukkermus, nok begrænset. Men der er naturligvis frit valg på alle hylder, så det er bare at vælge.

Profiltekst – Senior dating.

Profilteksten er brugere der checker dig ud’s første stop på listen, efter de har set dit brugernavn. Det er altså her du skal gå ind og overbevise andre levende mennesker om, at du er et interessant individ og dermed også en person, som det kunne være spændende at have noget med at gøre i fremtiden.

Dette kan du gøre ved at fortælle om din personlighed, din villighed til at diskutere ting eller måske noget uddannelse og jobs du har haft. Et godt råd er dog samtidigt at holde det relativt kort, således at brugeren der ser din profil ikke skal læse en roman og samtidigt har rig mulighed for at stille dig nogle spørgsmål i chatten, uden at alt er givet på forhånd.

Dating for ældre er trods alt fyldt med ældre mennesker – og disse er gerne ret kritiske af natur.

Adresse og anden privat information

Som udgangspunkt vil vi ikke anbefale at man uddeler for meget privat information, som eksempelvis telefonnumre og adresser. Som med så meget andet sidder der mennesker derude der forsøger at udnytte dig som ældre menneske og sådan er det bare.

Dertil skal det siges at møder med en person du aldrig tidligere har mødt i levende live, anbefales på et offentligt sted, for at sikre at der ikke er noget fusk indover. Det er sjældent man hører om den slags, men det må kunne ske. Så hellere sikker, også på senior dating.

Derudover kan du jo så selv vurdere om billeder, efternavn og lignende skal være en del af din profil eller om det er noget du forbeholder til de personer du ender med at få en lidt bedre samtale igang med og dermed kommer til at stole noget bedre på end tilfældige brugere.

Specielt når du er senior date 60 eller ligefrem senior date over 60 bør du passe på. Generelt er ‘jer fra den ældre generation’ mere tilbøjelige til at blive bondefanget, hvormed forsigtighed altid er en dyd. Har du brug for uddybning af dette til kommende senior date, må du meget gerne sende mig en mail.

Sådan skriver du

Når du skriver denne profiltekst og generelt skriver med personer på datingsiger, er det naturligvis vigtigt, at du konstant husker på, at personen i den anden ende også skal have noget ud af snakken. Husk derfor at være åben og sørg for at få dem inddraget godt og grundigt i samtalen, så det ikke bare er dig der besvarer spørgsmål.

Opfordring til kontakt

At kontakte en enkelt person er ikke nok. Det er vigtigt at du sørger for at kontakte lidt forskellige mennesker du finder interessant, da du på ingen måde kan være fuldkommen sikker på, at personen i den anden ende finder dig lige så spændende. Samtidigt falder nogle også fra, så snart i kommer til at chatte, sådan er den sag bare. I forhold til andre aldersgrupper, kan senior dating være noget nemmere at snakke igennem.

Tag da kontakten!

Ja.. Og så er det jo faktisk bare at tage kontakten til en masse spændende mennesker, der akkurat lige som dig, har begivet sig ud i noget senior dating! Vi ønsker dig naturligvis rigtigt mange gange held og lykke med dette og håber meget på, at du finder frem til den helt rigtige person igennem Senior.dk eller en anden lignende side, hvor du kan have dig en skøn senior date. God fornøjelse med dating for ældre!

Online dating statistikker

Til sidst lidt statistik. I USA (ifølge denne artikel: pewinternet.org) er der rent faktisk lavet en test, hvori det ses at hele 11% af amerikanerne har benyttet sig af en eller anden form for datingside. Eksempelvis til en senior date. Vi må sige, at vi er rimeligt meget i chok over dette tal, da vi på ingen måde have forestillet os, at dette ville være over 5%. (Man må dog formode, at senior dating og dating for ældre har en noget lavere procentdel af befolkningen som medlemmer).

11% svarer trods alt til mere end 1/10 af alle borgere. Dog er dette formodentlig en hel del lavere i Danmark, hvor datingsiderne først i løbet af de sidste 5 år eller lignende, for alvor er blevet noget man går amok i!

Skulle du have noget at tilføje eller har du en rigtig god oplevelse du gerne vil dele med os, er du som altid meget velkommen til at smide en kommentar i det dertil indrettede kommentarfelt. Fortsat god dag til alle jer senior datere og endnu engang held og lykke med det!