Dating 40 – Dating i voksenlivet!

Er du nået til den alder, hvor verden er begyndt at give mening og teenageårene efterhånden er ved at være noget tid siden? Så er du vidst nået ind på en ganske fornuftig side, omkring dating for voksne mennesker – nemlig dating 40!

Besøg nogle af de bedste datingsider for din aldersgruppe herunder:

banner fra Senior.dk
 • Kom nemt igang!
 • 1.000+ aktive singler.
 • Smart partnersøgning.
 • Meget aktiv support!
banner fra 50plusmatch
 • Gratis Prøveperiode!
 • 25.000 aktive singler.
 • 59% mænd, 41% kvinder.
 • Super lækkert design!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

Her vil vi nemlig fortælle om det at date, når dating 40 er et term, som grundet alderen pludseligt giver mening. Specielt i de senere år er det blevet helt vildt populært at date på internettet og igennem selvsamme internetforbindelse at finde sin ledsager igennem resten af livet.

Til formålet benytter langt de fleste 50plusmatch.dk eller 40plus.dk, så dem synes jeg, at du skal checke ud som det første!

Med dating 40, kan det også lykkes for dig!

Nogle mennesker lykkedes der for, imens andre må lede videre. Heldigvis behøver det ikke koste en krone at prøve det af, og “ikke en krone” er netop beløbet du må slippe, hvis du vil forsøge dig med 40plus.dk. Følger du førnævnte side igennem det røde link, møder du et website fyldt med spændende mennesker, der alle søger en flirt, sexpartner (ikke så hyppigt), kæreste og måske endda fremtidigt ægteskab.

Klikker du på et af ovenstående links, kommer du altså direkte ind på en hjemmeside, hvor det er fuldstændigt gratis at tilmelde sig, hvorefter det bliver muligt for dig som bruger, at møde en helvedes masse forskellige nye mennesker. Alle disse nye mennesker kan komme fra mange forskellige dele af landet, samtidigt med at de har alverdens ting og sager med i deres mentale rygsæk.

Er du et stykke over de 40, er der i øvrigt ganske god fornuft i også at tilmelde dig sider (der ligeledes tilbyder gratis kig forbi, hvorefter de koster penge at benytte) som: 50plusmatch.dk og Senior.dk. Søger du en raffineret partner, med spændende interesser kan PartnerMedNiveau.dk desuden være et rigtigt fint bud!

Læs eventuelt om gratis dating sider på forsiden!

Bedstemor med et kamera

Dating 40 – alle har noget rygsækken

Dette kan være alt fra at have 12 børn i alle mulige aldre, til at have lidt af en psykisk sygdom igennem de sidste 30 år. Når man er 40 år gammel eller derover, er det i hvert fald de færreste kan sige, at de på intet tidspunkt i deres liv har truffet en beslutning der har ført noget med sig, som nu ikke kan ændres i fremtiden.

Disse ting i rygsækken er siden dog så smart at give dig en glimrende mulighed for at kende til, før du bestemmer dig om, hvorvidt personen du møder er den rigtige for dig eller ej. Derfor er dating 40 en rigtig god ide.

For det første har du en glimrende mulighed i form af at checke deres profil. På profilen har man nemlig mulighed for at skrive alverdens ting om sig selv og i og med at siden er for det lidt mere modne danske klientel, vælger langt de fleste at skrive de mest vigtige omkring sig selv ned. Allerede der kan du altså bestemme dig for, om dit besøg på en side omkring dating 40, skal involvere et nærmere bekendtskab med denne person. Er du fortsat frisk på at møde personen, er det bare med at kontakte denne igennem chatfunktionen.

Her har du altså muligheden for at indlede en samtale og kun på baggrund af dit anonyme brugernavn og den beskrivelse og de billeder du har lagt op, være kendt af din modtager. Dermed slipper du for al pinlighed i at blive afvist.

Pinligheden..

Når du sidder og læser en artikel med titlen “dating 40” er denne pinlighed netop det, der gør livet besværligt i forhold til dating. Der er naturligvis også mange andre ting der spiller ind, men det her med at skulle forklare sine børn at man altså forsøger at finde en at være sammen med eller bare generelt skulle acceptere, at man ikke har fundet den rigtige endnu.

Det kan altsammen være helt utroligt svært for et enkelt menneske at håndtere. Dermed er sider som 40plus.dk fantastiske, fordi de er så nemme at komme ind på og så nemme at holde sig anonym på.

Netop denne anonymitet er dermed i høj grad med til at få elimineret pinligheden, hvormed det lige pludseligt er dig, der læser og benytter sider omkring dating 40, i stedet for den del af dig resten af verden kender til. Dette gør også, at det bliver langt lettere for dig at løsne op i forhold til en eventuel partner. Hvis du skulle føle at du træder over dine egne grænser eller føler du ikke, at det du har indvilget dig selv i er det rette, kan du desuden altid trække stikket.

Dating 40 – At trække stikket.

Når man er helt ung og frisk, er det med at finde en kæreste og droppe ham/hende igen ikke det fedeste. Ikke desto mindre er det dog relativt simpelt og ikke alt for mange vil have det mærkeligt efter flere år. Dette skyldes naturligvis at man netop er så ung og tingene går hurtigt. Dermed ændrer det sig også, hvem man synes er sød og hvem man egentlig helst ville være foruden.

Dette sker for begge parter, hvormed langt de fleste par under 30, rent faktisk bare går hen og vokser fra hinanden. Dette kan i bund og grund i sig selv være farligt, da parterne kan nå at have stiftet familie og samtidigt har en række fælles venner som tingene pludseligt bliver akavet for. Ikke desto mindre er det først oppe i en alder af 35+, at det virkelig bliver mærkeligt for den datende. Og er du nået til dette punkt, så ved dog nok godt, hvad det er jeg mener.

Det er nemlig langt fra sjovt at føle sig lidt halvgammel og samtidigt skulle igennem de træls perioder, hvor man føler sig ung og dum, når en person slår op med en. Igen er online dating for dig, der leder efter dating 40, måske en ganske fornuftig beslutning.

Netop det at date online, viser sig igen at have en kæmpe fordel, i og med at du får den unikke mulighed at trække stikket. Du kan simpelthen finde ud af nærmest alt om en person og have noget der minder om en rigtig god dansk flirt kørende. Hvis du så på et eller andet tidspunkt føler, at du har fået et nyt syn på dette menneske og absolut ikke kan acceptere, at det bliver jer to i fremtiden. Ja, så har du heldigvis muligheden for at trække stikket fuldstændigt ud igen.

Der er nemlig ingen af jer, på siderne for dating 40, der kender den andens bopæl, samtidigt med, at ingen af jer rent faktisk har brugt tid sammen. Dette betyder i praksis, at der ikke er nogle børn, kollegaer eller andet, som du nu skal forklare, hvorfor du ikke er sammen med en person mere. Og så akavet det kunne være som ung at gøre dette, 20 gange så befriende er det at slippe for det, når man er ved at være halvvejs oppe i årene.

Er du nået lidt længere i dit online-forhold og vil du gerne møde den person der sidder bag skærmen, så er der faktisk også ganske fine muligheder. På dette stadie er der nemlig fortsat ingen af jer, der helt konkret ved hvem den anden er. Dette betyder, at i kan mødes på neutral grund over en kop kaffe.

Dette kan ske over flere gange, indtil i efterhånden er ved at være overbeviste om, at dette liv som noget der minder om kærester, skal føres videre til familie og venner. Helt konkret betyder dette altså, at du møder et menneske på nettet, som dine venner og bekendte på ingen måde kender noget tid, hvormed du kan trække stikket og søge videre på dating 40, hvis det er det du gerne vil.

Når du har lyst. Naturligvis gør du en anden person ked af det eller også er det dig der får stikket trukket og får dig en enorm skuffelse. Dog vil jeg mene, at det er en helt del bedre at lære hinanden at kende godt og grundigt først, således at chancen for at venner og familie skal være vidne til et bistert brud, er mindre sandsynligt.

Dette munder ud i:

Frihed. Personlig frihed nærmere bestemt. Ved at date online og delvist anonymt får du givet en unik mulighed for, at finde dit livs kærlighed, igennem dating for personer på 40 og derover, uden at hele verden skal indledes i det. I hvert fald ikke før du har erkendt med dig selv at det er rette tid og du er nået til det punkt, hvor du tror på, at jeres forhold godt kunne gå hen og blive noget, der varer et godt stykke tid endnu.

Når dette er sagt er det naturligvis valgfrit om man rent faktisk har lyst til at gå for denne måde at holde det hele lidt stille og roligt. Nogle mennesker har det generelt langt bedre med at være åbne omkring deres liv og disse skal der naturligvis også være rigtig god plads til. Jeg forsøger bare at sige, at mange formodentlig vælger at læse dette indlæg om dating 40, fordi de tror at anonymiteten er bedre, hvilket jeg i høj grad vil give dem ret i.

Den korte konklusion, angående dating 40

Uanset hvad du vælger at gøre, så er du naturligvis meget velkommen til at smide en lang (eller måske bare ganske kort) og skøn kommentar omkring, hvilke erfaringer du har gjort med dating i en alder af 40 år eller derover og måske mere specifikt med den omtalte hjemmeside (links ligger i toppen af indlægget). Derudover ønsker vi dig mange gange held og lykke, med at finde den helt rigtige mand eller kvinde i dit liv, da dette jo er, hvad hele siden går ud på. I hvert fald, når der tales online dating for 40 plus.

Vi håber naturligvis ikke på, at du får alt for mange skuffelser og anbefaler desuden, at du får løftet næbet og ledt videre, i stedet for bare at give på forhånd. I kærlighedens verden er det kun dig, der kan skabe din egen lykke.