Dating 50 – Når livet når en ny fase!

I det du når en alder af 50 år, dating 50+ bliver relevant, må du efterhånden have erkendt at du ikke er blandt de yngste borgere i landet. Du er altså endt blandt en ny del af befolkningen og kan klasificeres som “50+”. Vi har derfor fundet den bedste 50+ dating frem herunder:

banner fra Senior.dk
 • Kom nemt igang!
 • 1.000+ aktive singler.
 • Smart partnersøgning.
 • Meget aktiv support!
banner fra 50plusmatch
 • Gratis Prøveperiode!
 • 25.000 aktive singler.
 • 59% mænd, 41% kvinder.
 • Super lækkert design!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

På denne front er 50PlusMatch.dk, Senior.dk og 40plus.dk således vores tre absolut bedste bud. For at være med, er alt du skal gøre ganske enkelt bare, at lave din helt egen bruger på en af siderne. Det samme har mange andre med interesse i ‘Dating 50+’ gjort. Disse brugere kan du så skrive/chatte med, på disse sider specialiseret i dating 50+.

Går du under kategorien dating 50+, er der herover i hvert fald 3 gode links du kan kaste dig over!

Føler du dig sofistikeret eller har du bare lyst til at møde andre mennesker som har lidt mere raffinerede interesser, kan PartnerMedNiveau.dk i øvrigt være et ganske godt bud!

Dating 50+, sådan gør du.

Når du har oprettet denne bruger, kan du stille og roligt gå igang med at udfylde din profil, der kan indeholde så meget (ærlig – tak) information om dig selv, som du ønsker. Dette betyder altså, at de mennesker der kigger forbi din profil efter at være fanget af dit blændende smil, ikke nødvendigvis har lov til at vide, om du kommer fra Vestergade 27, Roskilde midtby eller i det hele taget, om du bor i den ene eller den anden region. Dating 50+ hos senior, er for alle!

Dette betyder altså helt konkret, at du fuldstændigt frit kan vælge, hvad de tilfældige mennesker der finder din profil interessant, skal vide om dig på forhånd. Derefter kommer naturligvis funktionen omhandlende at skrive den første besked og derefter indlede en god og dybdegående chat, som kan indeholde al den snak om livet, som du måske ikke føler der er plads til i din dagligdag, men som en eventuel partner ville skulle “døje med”.

En gammel, men glad kvinde

“Gamle mennesker” behøver ikke være gamle

Det er helt konkret en misforståelse, at ældre mennesker er nødt til at være lidt gamle i det. For det første er internettet blevet en kæmpestor del af vores hverdag, lige meget om vi er 20 år og checker facebook konstant eller vi er 70 og lige har lært at indberrete skat.

Der er naturligvis utroligt mange, der absolut ikke er tilfredse med, at de som 50-årige er nødt til at gøre ting på nettet. Til gengæld er det også igennem dette fine internet, at de nye muligheder for at møde mennesker dannes. For trods det at rigtigt mange nægter at bruge internettet til sit fulde, fordi de føler at de er ved at blive for gamle til det. Ja, så er det altså stadigvæk en mulighed for dig og det helt klart en mulighed, som jeg personligt mener at du bør udnytte så meget som det overhovedet er muligt, igennem dating 50.

Udnyt dine muligheder for dating 50

Ved at udnytte mulighederne det giver at gå på internettet, eksempelvis ved at søge dating 50+ på google, får du nemlig en ny indsigt i, hvordan verden er i dag og, hvad denne nye teknologi kan give dig. Hvad denne nye teknologi kan give dig, er imidlertid noget af det mest fantastiske man kunne ønske sig – dit livs kærlighed.

Det er naturligvis naivt at tro, at kærligheden bare lige kommer til en og at man slet ikke skal kæmpe for den. Denne påstand vil rigtigt mange bakke mig op i. Hvad de til gengæld ikke har gjort er at smide en søgning på google, i retning af dating 50+, hvor de har tilkendegivet at de gerne vil gøre noget ved faktummet, at de endnu ikke har fundet den helt rigtige eller at denne helt rigtige senere er endt med ikke at kunne være tilstede, af den ene eller anden årsag.

Alt dette gør det bare endnu vigtigere, at du – om nødvendigt – smider alt, hvad du har i hænderne i øjeblikket og giver kærligheden et nogenlunde optimistisk forsøg mere. Dette starter med at lave en bruger på Senior.dk og få fyldt den ud med den vigtigste information, hvorefter du kan komme videre. God fornøjelse til dig med din dating 50+!

Profilen

Når du er oprettet, er det naturligvis vigtigt, at du som nævnt lige før, får udfyldt din profil, således at andre mennesker kan finde frem til dig. Der er rigtigt mange forskellige ting at udfylde, men heriblandt er der er en del, som for alvor definerer hvem du er. For at danne det bedst mulige overblik, vil vi herunder fortælle lidt om de mest vigtige dele, således at du ved, hvad det er du bør tænke mest over, når du udfylder din profil på en side omkring dating 50+.

1) Dit brugernavn.

-Hvis du gerne vil virke lidt moderne og være med på moden, så kan det være meget fristende at finde på et ultrakreativt brugernavn, som virker nyt og smart. Ikke desto mindre vil rigtigt mange allerede stå af her, da det segment du forsøger at ramme er i samme aldersgruppe som dig selv – nemlig over 50 år. Derfor kan det være en god idé bare at skrive sit navn eller alternativt basere sit brugernavn på en eller anden spændende interesse, som man potentielt kunne dele med sin kommende date.

2) Din korte/lange beskrivelse.

Hvis du gerne vil tiltrække dig en masse spændende mennesker på din profil og disse alle interesserer sig for dating 50+, ja så ved du nok godt med dig selv, at den beskrivelse der virkelig skal være spændende. For hvem gider i bund og grund læse en masse om et menneske, hvis der ikke er noget interessant at tage fat i.

Derfor må det meget klart siges, at det du skal gøre når du skriver en beskrivelse er, at være interessant. Du skal naturligvis ikke lyve, men ligeledes er du bare også nødt til at fremhæve de sider af dig, som du tror andre mennesker finder interessant. Om dette så er at hike, springe i faldskærm eller spille kort over et glas rødvin er såmænd ligegyldigt.

Du skal bare sørge for at vise eventuelle besøgende, at hvis man skulle gå hen at date dig, så sker der faktisk lidt. Du er altså ikke bare en gammel mand eller kvinde, du har faktisk en sjæl og du er klar til at lave noget interessant i dit liv, trods det, at du er nået en smule op i årene.

3) Privat information.

Når så den mere almene profil er udfyldt, skal du til at overveje, hvor meget du gerne vil informere andre brugere om, når de besøger din profil. Nogle vil mene, at det er fuldstændigt ligegyldigt om alle mennesker ved hvem du er og, hvor du bor. Derimod er der også en del mennesker der ikke er specielt vilde med dette. Det er både noget du skal acceptere, respektere og overveje. For er du helt overordnet set en ret genert person, så er det måske ikke det rigtige valg at vise alt for meget om dig selv i første omgang.

Derudover vil jeg helt personligt sige, at det nærmest altid viser sig at være en god idé, at holde informationer som adresse og telefonnummer tæt ind til kroppen, indtil du har fundet en person du mener du kan stole nogenlunde på. Der kan sagtens være fuskere derude og det er altså ikke sjovt, at blive beluret/stalket af andre personer.

4) Dit sprogbrug.

Når alt dette skal skrives, er det naturligvis vigtigt at sprogbruget er rent og fornuftigt. Det er de færreste der synes at det er specielt interessant at læse om alle de gloser en person kan bruge. Samtidigt er det også vigtigt at holde teksten interessant, samtidigt med at den er så kort og målrettet som overhovedet muligt, uden at virke maskinskrevet. Dermed virker du interessant og klar i hovedet, hvormed andre vil finde din profil mere interessant.

Som tillæg til dette skal det lige siges, at hvis du er ordblind, bør du måske overveje at få hjælp til denne del af en god ven. Dermed kan du give et godt førstehåndsindtryk og ikke med det samme jage eventuelle nye bekendtskaber væk.

5) Keep it clean.

Igen er det største fokus man bør kigge på, at teksten skal være klar og tydelig, således at det interessante forbliver interessant. Senior.dk er et forum for modne mennesker og det er vigtigt at du fastholder denne tanker.

Den første besked, ved dating 50

Når du sender din første besked på en datingside, er det vigtigt at bryde isen, hvilket kan gøres på mange måder. Den simple løsning er dog fortsat bare at sige hej og det er vores erfaring, at det er det der går bedst.

Derefter kan du så begynde at skrive lidt omkring nogle fælles interesser og på en eller anden måde, hvordan dit liv faktisk er ganske spændende og, hvordan du kan deltage i en god debat, som i begge to kan have noget godt ud af.

Vi håber at dette indlæg har været interessant og udbytterigt for dig og samtidigt glæder vi os meget til i kommentarerne at høre, hvordan dit første eventyr på en datingside for dating 50+ er gået for dig. Fortsat god dag herfra!