Om os

Velkommen til dette site omkring online dating. Sidens indhold er samlet med formålet at møde brugeren med så mange spændende muligheder som det overhovedet muligt. Dette er blandt andet grunden til at vores lange, lange liste er blevet til: 100 danske dating sider!.

Når du læser indhold på denne side, skal du have det i mente, at jeg på ingen måde er professionel indenfor mit hverv. Ligelides har jeg ikke brugt flere hundrede timer på at analysere mig frem til, hvordan den ene datingside måske er bedre end den anden. I stedet har jeg i høj grad fokuseret på at skyde lidt mere med spredehagl. Altså at få fat i så mange grupper af mennesker som muligt og give allesammen en mulighed for at finde den helt rigtige datingside. Ganske enkelt ud fra den information jeg er givet fra internettets guides og datingsiderne selv.

Således er jeg også meget teknemmelig, når nogle mennesker bestemmer sig for at sige “Nej, Simon. Det der er ikke korrekt” igennem en mail på kontaktsiden eller via en kommentar.

På forhånd tak og rigtig god fornøjelse med brug af siden her!