De 100 bedste danske datingsider!

På denne side har jeg valgt at samle hele 100 danske datingsites. Hver enkelt af disse sider har et eller andet specielt over sig.  Nogle af dem kender du sikkert allerede, hvorimod andre er anderledes og en del mindre kendte i Danmark.

Se 3 af de absolut bedste eksempler lige herunder:

Dating.dk banner
 • Danmarks Største!
 • 75.000+ online dagligt.
 • Godt matchmaking-system.
 • Fantastisk support!
Banner fra Sexhunt!
 • Gratis Prøveperiode!
 • Over 200.000 profiler.
 • Mange liderlige medlemmer.
 • Tilbyder webcam chatrum!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

Rækkefølgen er tilfældig og dermed ikke nødvendigvis bestemt ud fra kvaliteten af dating siden. Siden er opbygget således, at hver kategori har en kort beskrivelse, efterfulgt af alle siderne i den kategori.

Du kan finde frem til den kategori der passer dig bedst, ved at klikke på en af kategori-knapperne til de forskellige typer dating sider, lige herunder. Vil du efterfølgende finde en anden kategori kan du blot klikke på “Til toppen” under hver kategori.

Almindelige Seksuel datingTro/Spirituel
Voksne/Ældre UngeHomo/Bi/Trans
Nicher"Hot or not"Udenlandsk

          Almindelig dating

De helt og aldeles almindelig dating sider, er for det meste slet ikke værst. Der er stort set altid helt vildt mange medlemmer online, hvoraf mange sagtens kan have noget tilfælles med lige akkurat dig og din personlighed. Skulle du have en smule lyst til at læse mere omkring de almindelige dating sider, kan du blandt andet gøre dette, i mit indlæg om gratis dating sider. Ønsker du en anden kategori, bør du gå til toppen.

 • Datingside nr. 1 – Dating.dk
  Dating.dk bannerDating.dk er en af Danmarks absolut mest populære dating sider. Her finder du mange tusinde brugere og en meget bred skare i forhold til alder, kropsbygning, seksualitet, erfaring og andet.
 • Nr. 2 – Match.com
  Match.com har du muligheden for at møde helt ufatteligt mange danskere, der også gerne vil finde sig en kæreste. Vi har nemlig her en af de absolut største dating sider i Danmark, som er opbygget rigtigt lækkert og jævnligt opdateres. Meget casual og almindelig datingside, med mange medlemmer.
 • Nr. 3 – Be2.dk
  Endnu en meget stilren og proffessionelt lavet dating side, der i de senere år har fået rigtigt meget omtale og findes overalt på nettet. Dermed er der formodentlig også en profil, der er dit perfekte match. Kæmpestor side med vildt man almene brugere, der er til stede af samme grund som dig!
 • Nr. 4 – MitDating.dk
  En gratis dating side, med et meget simpelt layout. Som noget nyt mødes du af et website fuldstændigt cleanet for reklamer, samtidigt med at du ikke kommer til at betale en krone. Jeg elsker helt personligt det meget simple layout og muligheden for at kigge på mange profiler fra en meget simpel men lækker menu (skal prøves). Ulempen er det lave medlemstal, der dog blandt andet skyldes at siden er relativt ny (i forhold til mange andre).
 • Nr. 5 – Endate.dk
  Rent brugertalsmæssigt den tredjestørste datingside i Danmark. Samtidigt en ganske fin dating side med mange forskellige funktioner og passende mængde forskellige typer mennesker. Den største positive hage er desuden, at siden er gratis at benytte.Billede af hjemmesiden endate.dk
 • Nr. 6 – Netdating.dk
  Endnu en af de større sider, der rent faktisk godt kan være med, når det kommer til at konkurrere med sider som dating.dk. Ufatteligt mange medlemmer og en meget bred brugerflade, der giver dig fine muligheder for at møde mennesker af alle afstøbninger.
 • Nr. 7 – 2Somhed.dk
  2Somhed er et nyt koncept, der helt basalt gør det muligt at være dig selv. Det er et mål mange sites har, men langt fra alle lever fuldkommen op til. Konkret kan det siges, at datingsiden er splinterny og ikke har voldsomt mange brugere. Samtidigt er den dog gratis og fokus er lagt på en lækker brugeroplevelse. Siden drives af foreningen “livsnettet”.
 • Nr. 8 – Vipdaters.dk
  Denne side er ikke en af de nyere, men ikke desto mindre oplyser siden at 500.000 danskere igennem tiden har været medlem af den. Altså må der være en smule om, at den måske er meget god at besøge også. Den fortjener i hvert fald en plads på listen over datingsites!
 • Nr. 9 – YouDate.dkEt billede af forsiden fra YoudateYouDate er en helt og aldeles gratis service, som tilbyder masser af kontakt til mange andre spændende mennesker, samtidigt med, at du har en glimrende mulighed for at deltage i debatten omkring mange forskellige aktuelle emner.
 • Nr. 10 – Scor.dk
  Nu skal vi videre til en af de helt store drenge på markedet. Scor er en af de absolut største danske dating sider og ligger derfor og konkurrerer med eksempelvis dating.dk og lignende. Som jeg kigger på siden nu, siger dens egne data at der er over 2000 mennesker på, af alle aldre og køn og med hver deres liv og interesser.
 • Nr. 11 – Q500.dk
  Vi ser her en meget simpelt opbygget, men dog ganske populært datingside, som har været med i diverse medier. Så mangler du endnu en der skal prøves af, så er den lige her. Umiddelbart virker det til, at der er en del aktive brugere. Du skal dog være mindst 20 år gamle, for at tilmelde dig.
 • Nr. 12 – Parship.dk
  Endnu en af de meget hypede danske dating sider, hvor rigtigt mange danskere hver evigt eneste uge tilmelder sig og finder sammen med en midlertidig eller permanent flamme. Siden har et rigtigt godt system i forhold til at søge sig ind på nogle relevante personer, hvilket er grunden til at så mange finder kærester. Ligeledes skal det siges, at siden oplyser at 52% af brugerne er akademikere.
 • Nr. 13 – On.dk
  En af de lidt ældre sider, ses både på udseende og dato. Til gengæld oplyser de dog, at de har langt over 100.000 profiler, hvilket gør dem til en af de større spillere på dansk grund.
 • Nr. 14 – LuxusDating.dk
  De kalder sig LuxusDating og har tilsyneladende en super lækkert opbygget side og en del profiler. Samtidigt er det hele fuldstændigt gratis at bruge, hvilket udelukkende gør det mere interessant for den almindelige bruger!
 • Nr. 15 – Kontakt.dk
  Held og aldeles gratis datingside, der ligger på et meget solidt domæne. Masser af muligheder og masser af skønme medlemmer at skrive med. Alle er forskellige, så der er lidt til enhver smag.
 • Nr. 16 – Hjertebanken.dk
  Hjertebanken er heldigvis ikke en bank fyldt med menneskehjerter, men ganske enkelt bare en af de mange dating sider på nettet, der giver dig mulighed for at være med, lige meget hvem du er og, hvad du står for.
 • Nr. 17 – fristmignu.dk
  Her skiltes der med, at du kan finde din drømmedate. Så giv det et skud og se, om der ikke er en eller anden derinde, som har nogle af de samme særheder som dig selv – det er nu engang dem vi trives bedst med.
 • Nr. 18 – Free-Dating.dk
  Er du ikke meget for at betale, for at få lov til at date online, så er der her et glimrende alternativ. Designet er lidt “gammelt“, men der er sikkert fine muligheder for at finde masser af spændende, ligesindede mennesker.
 • Nr. 19 – Dating-DK.com
  Endnu en klassisk datingside i dansk stil, som gør det muligt at møde masser af spændende mennesker. Ikke noget specielt anderledes fra så mange andre, men lidt mere netdating til dig.
 • Nr. 20 – Firstdate.com
  Et noget mere roligt site, er firstdate. Her får du igennem dejligt trykke rammer muligheden for at opleve resten af Danmarks befolkning. Skulle du være ved at løbe tør for lokale dates, kommer der desuden ca. 500 medlemmer til denne side, hver evigt eneste dag, hvormed der hele tiden er nye medlemmer at komme i kontakt med.
 • Nr. 21 – DatingAmor.dk
  Har du brug for gode råd til, at finde den eneste ene igennem et af de mange dating sider på nettet. Så får du det her allerede i reklamerne. Siden virker seriøs allerede fra begyndelsen, uden at være vanvittigt indviklet layout-mæssigt.
 • Nr. 22 – DateMig.dk
  Lille, relativt ukendt side med en masse spændende artikler omkring, hvordan du bedst muligt appellerer til andre mennesker igennem dating på nettet. Derudover vil jeg sige, at sidens design virker meget seriøst/simpelt og ekstremt let at navigere rundt med.
 • Nr. 23 –  Love.dk
  Er du fortsat fuld af kærlighed efter de første 11 dating sider på listen, er der naturligvis også den populære “Love“. Her finder du igen mange tusinde brugere, hvor de fleste ikke har alt for seksuelle bagtanker – I hvert fald ikke lidt fra starten.
 • Nr. 24 – Zoosk.com
  Zoosk er muligvis den datingside jeg har set allerflest reklamer for, igennem hele mit liv. De er sjove og får deres budskab ud, hvilket formodentlig også er grunden til, at der er så mange brugere på siden. Ikke noget specielt segment der søges efter her, men endnu et godt mandat til titlen som en af Danmarks bedste datingsider (af den almindelige slags).
 • Nr. 25 – E-kontakt.dk
  Kan du godt lide konceptet bag Match.com, men er du samtidigt ikke så glad for betalingen? Så er der her et glimrende koncept, som er lavet af selvsamme firma. Formålet er naturligvis at få dig ind og bruge det originale produkt, men derfor er der stadigvæk mange spændende profiler at vælge imellem og kommunikere med.
 • Nr. 26 – FaceUP.dk
  Endnu en lille, hyggelig og ganske almindelig datingside. Ikke så meget at sige der, men skal da checkes ud akkurat som alle de andre på listen!
 • Nr. 27 – Flirtbox.dk
  Siden vi ser her er ikke voldsomt godt oversat til dansk, men der er tilsyneladende en rimelig mængde dansktalende brugere. Så vil du gerne igang med lidt casual flirting, er dette måske ikke det værste sted at begynde.

          Seksuel dating

Rigtigt mange danskere er helt vilde med sex. Faktisk er det de sværeste, som ikke er det. Derfor er det også ganske naturligt at sider med fokus på sexdating, er ganske almindelige. Ønsker du at læse mere konkret om emnet, kan du følge det røde link ovenfor. Ønsker du derimod at finde en helt ny kategori, så er toppen et godt sted at søge.

Listen indeholder masser af spændende sider, for dig der er med på den værste og ønsker hed sex i massevis!

 • Nr. 28 –  Sexhunt.dksexhunt-jagten-på-sex En helt anden type dating er hos Sexhunt, hvor formålet klart og tydeligt er, at få noget på den dumme. Ikke desto mindre har det vist sig, at relativt mange faktisk finder sammen efterfølgende, hvilket gør det til en interessant og alternativ vej ind i et forhold. Og i værste tilfælde noget godt sex til mindekassen.
 • Nr. 29 – C-Date.dk
  Oplev masser af erotik uden at være alt for seriøs lige fra start. Er du til sex og hygge, er dette dermed muligvis et ganske godt bud på en side, der er lige noget for dig!
 • Nr. 30 – CougarHeaven
  Gutten bag denne side er jeg rimeligt sikker på er ærlig, da han har hjulpet mig med at udpege de mindre ærlige sider, som jeg desværre havde fået med på min liste. Derudover er siden en enormt lækker mulighed for at møder masser af lækre modne kvinder eller helt unge fyre, alt efter hvad du mest er til – masser af muligheder, hvis du er med på den værste!
 • Nr. 31 – Kinky-dating.dk (Seksuelt materiale på siden)
  Har du en eller anden lidt speciel fetish, er dette nok det rette sted at gå til. Her er det således muligt for dig at møde omkring 1200 andre profiler, som også er lidt kinky og måske ikke holder sig til den helt almindelige lagengymnastik. Brug af siden er fuldkommen gratis og webmasteren oplyser, at scamprofiler bliver nedkæmpet på daglig basis. Siden er for dig, hvis du er til med på den værste dating.
 • Nr. 32 – Sugardaters.dk
  Vil du gerne have en “daddy” der kan købe dig lidt tøj eller noget slik eller vil du måske gerne give disse ting til en pige, til gengæld for hendes skønne krop. Ja, så er der altså også mulighed for den slags lyster. (Det er dog ikke tilladt at bruge siden til escort services)
 • Nr. 33 – Sexdating.dk
  Vi holder det ved samme emne som siden lige herover, men med en noget mere blufærdig forside. Brugertallet virker ikke til at være vanvittigt, men der er sikkert nogen derude, der godt kunne tænke sig at være sammen med dig på en sjofel måde. God jagt!
 • Nr. 34 – Sex.dk (Seksuelt materiale på siden)
  Skulle du være fristet til at finde frem til lidt mere sex, end de to dating sider ovenover kunne klare. Så er der her endnu en side med emnet, som meget nemt kunne være besøget værd. Der virker til at være lidt flere aktive brugere og dermed en del flere mulige sengekandidater.
  Er du også med på den værste?
 • Nr. 35 – SeksueltForhold.dk
  Blot endnu et af rigtigt mange datingsites, der hovedsageligt eksisterer med formålet at få to personer i seng med hinanden. Vil du også gerne have noget på den dumme så at sige, ser du her et ganske glimrende eksempel, på et god mødested for sexhungrende individer i alle aldre og seksualiteter.
 • Nr. 36 – Singlesex.dk
  Hvis du ikke allerede skulle have fået nok, så er der i øvrigt her en mulighed for at få lidt mere sex. Det taler vidst for sig selv efterhånden.
 • Nr. 37 – VictoriaMilan.dk
  Er du ulykkelig gift eller er det sex i har bare ikke godt nok til at holde dig nede længere, er denne side muligheden for at få noget lidt andet end almindelig dating, nemlig en affære. Jeg mener dog først at man bør søge hjælp fra en parvejleder af en art. Men det er jo min holdning, vi lever heldigvis i et frit land. Så er det noget for dig, er det jo bare med at hoppe derind!
 • Nr. 38 –  Intimdate.dk (Seksuelt materiale på siden)
  Er du til masser af sex, så har vi her endnu, endnu, endnu en side på listen. Denne skiltrer dog med at være til decideret “swinger“, hvormed engangsknald og lette forhold nok er noget man kan opnå relativt let her.
 • Nr. 39 – Engangsknald.dk
  En side der for alvor fortæller dig, hvor den vil hen er du nået til lige her. Hvis du er til stærk romantik og ikke ønsker sex på første date, så er det måske i hvert fald ikke her du skal kigge ind. Engangsknald er noget mange holder af og derfor naturligvis også et emne, der er lavet en dating side over.
 • Nr. 40 – Cuckolds.dk
  Er du til vild, spændende, hed og superlækker sex? Så er det lige her du skal kigge forbi. Masser af frække brugere, der alle har masser af fetisher og lyst til at være sammen med andre mennesker, på spændende nye måder. Prøv det af, eller lad være. Dette er siden for dig der VIRKELIG er med på den værste!
 • Nr. 41 – CougarCentral.dk
  Er du enten helt vild med middelaldrende kvinder eller er du selv en middelaldrende kvinde der godt kunne bruge en ung mand til at tage sig lidt af dig på seksuel vis. Så er siden her lige noget for dig. Her mødes “ældre” kvinder nemlig med de helt unge mænd og dyrker deres fælles interesse – sex.
 • Nr. 42 – Babesline.dk (Seksuelt materiale på siden)
  Er du ude efter en vaskeægte babe eller er du selv lidt af en (uden at prale naturligvis). Så er der masser af muligheder på denne side, der godt nok ikke er det grafiske vidunder, men alligevel byder masser af profiler velkommen.
 • Nr. 43 – AshleyMadison.com
  På denne side er meningen, at du skal have en affære. Naturligvis er det vigtigt at være klar med sin partner omkring, hvad det lige er der skal ske. Men sådan er det altså ikke alle der har det, hvormed der er lavet en side som denne til dig. Siden er amerikansk startet, men den danske udgave indeholder tilsyneladende en ok mængde medlemmer.
 • Nr. 44 – EroLeg.dk
  Er du interesseret i at komme i kontakt med over 100.000 andre danskere, som er næsten lige så vilde efter at have sex med nye mennesker som du er? Så er der endnu en side til dig lige her. Denne er muligvis den største omkring emnet i Danmark, hvormed muligheden for at møde en person der passer til dig, er ganske god.
 • Nr. 45 – Swingerdating.dk
  Næste emne på listen over datingsider er Swingerdating. Siden her er ikke kun dansk, men indeholder et mix af swingere fra både Danmark, Norge og Sverige. Til gengæld får du en lynhurtigt mulighed for at møde over 100.000 spændende profiler. Masser af swingers, som er med på den værste!
 • Nr. 46 – Xdates.dk (Seksuelt materiale på siden)
  Okay, så pyt da. Endnu en side til den søde tand. Det ser dog umiddelbart ikke ud til, at der altid er lige meget aktivitet derinde. Men alt (næsten i hvert fald) er jo et skud værd. Med på den værste dating af største kaliber!
 • Nr. 47 – Lisa18.dk
  Konceptet bag Lisa18 er, at brugerne ikke skal have alt for seriøse forhold med hinanden. Her hyldes det at være bollevenner eller i hvert fald have et meget casual forhold, der ikke bliver seriøst nok til, at hverken den ene eller anden kan gå hen og blive såret. Er det din stil, er der fine muligheder for dig her.

Dating for voksne/ældre

Også de ældre er rent faktisk begyndt at bruge dating sider i deres hverdag. Dette giver mulighed for at finde en ny og spændende livsledsager, som der kan hygges og drikkes kaffe og vin med. For mange lykkes det at finde en ven eller ‘kæreste’ ingen siderne. Skulle du have lyst til at læse mere, har jeg blandt andet skrevet om senior dating, dating 40 og mere. Ellers kan du også gå til toppen, og finde en ny kategori!

 • Nr. 48 – Senior.dk
  Nummer 4 på listen over datingsider er hovedsageligt for det lidt ældre klientel af danskere. Her finder du en masse mennesker på over 50, som har besluttet sig for at enten kærligheden eller det generelle sociale liv skal have en ekstra chance, ved hjælp af internettet.
 • Nr. 49 – 40plus.dk
  Er du over de 40 år gammel og mangler du stadigvæk at finde manden eller kvinden i dit liv? Så er dette et ganske udemærket sted at tage et kig. Her kan du således møde mange tusinde mennesker i din egen aldersgruppe og formodentlig med nogenlunde samme interesser som dig.
 • Nr. 50 – 50plusmatch.dk
  Hvis du er fanget af de mange matchsystemer der findes derude, men måske ikke lige er i målgruppen der gerne ligger omkring de 20-30 år. Så er det måske meget godt for dig, at hoppe ind på denne side, der i højeste grad fokuserer på den lidt ældre del af befolkningen. Mange andre har i hvert fald tilsyneladende taget springet derind og der reklameres mange steder på nettet for siden.
 • Nr. 51 – Pensionistdating.dk
  Selvom du er pensionist, har du naturligvis stadigvæk din fulde ret til at være på nettet og forsøge på, at finde den eneste ene. Eller måske bare et menneske du kan være sammen med et par gange i ugen eller måneden, så du i hvert fald ikke sidder alt for meget derhjemme og bliver gammel. Ældre mennesker holder sig videnskabeligt bevist bedre, hvis de holder sig igang både fysisk og mentalt.
 • Nr. 52 – Senior-Date.dk
  Endnu et site på listen, der fokuserer på de ældre. Ikke specielt mange funktioner udover normen, dog en praktisk mulighed for at skrive til brevkassen og lignende småfunktioner. Dog et besøg værd.

         Ung dating

De unge er naturligvis helt vildt aktive på de mange dating sites, hvor der konstant søges efter nye sexpartnere, løse- og faste forhold med videre. Dette er ganske hyggeligt og der er helt naturligt opstået en hel del tilbud til de unge. Det har jeg, udover herunde, også skrevet om i indlægget ‘dating for unge‘. Gå til toppen, for at finde en nå kategori.

 • Nr. 53 – Single.dk
  Er du ung og stadigvæk i et stadie af livet, hvor du virkelig gerne vil frem i verden og blive til noget. Så er det lige herind du skal. Specielt personer for personer imellem 20 og 30 år er siden meget velegnet. Samtidigt har den mange medlemmer og dermed også mange mulige forhold til dig.
 • Nr. 54 – Hot.dk
  Vil du gerne have rigtigt gode muligheder med din gratis profil og samtidigt være på en side for 15-25 årige, hvor alle de unge datere befinder sig? Så er du absolut ikke gået forgæves. En af de eneste gode sider til helt unge mennesker.
 • Nr. 55 – Junior-date.dk
  Er du eller kender du nogen der er under 18? Eller generelt bare imellem 15 og 40 år? Så er Junior-date et rigtigt godt sted at begynde. Her er en rimelig mængde profiler og masser af de standard muligheder ved dating sider, som vi kender dem i dag.

          Nichedating

Her på siden, gør jeg meget ud af at skrive om alle mulige spændende nichesider. Dette skyldes, at det overalt er blevet populært at benytte sig af disse nicher. Dette er indenfor alt fra musik til sport. Det er derfor helt naturligt, at denne tendens har udviklet sig til den online dating og dermed siderne du kan besøge herunder. Gå evt. til toppen, hvis du ønsker en ny kategori.

 • Nr. 56 – Nextlove.dk
  Er du for nyligt gået fra din store kærlighed, fordi det bare ikke gik, som den slags skal? Eller er du bare en singleforældre, der har brug for en god mulighed for at komme tilbage til datingen? Så er denne datingside for singleforældre formodentlig et ganske godt valg for lige akkurat dig derude.
 • Nr. 57 – DatingCreatives.com
  Den næste på listen er en lille smule mere speciel. Her møder vi nemlig en dating side, der “kræver” at du har en smule passion indenfor kunst, poesi, dans, film eller andet af et rimeligt højt kulturmæssigt niveau. Spændende og anderledes indgangsvinkel.
 • Nr. 58 – Elitedating.dk
  Er du et kæmpe karrieremenneske eller føler du dig bare generelt som en del af den danske elite? Ja, så er der også et relativt stort og lækkert datingsite til dig. Her finder du ligesindede og kan på samme møde som så mange andre, finde nogen med en indkomst og indstilling til livet, der er tilsvarende din.
 • Nr. 59 – Uglydating.dk
  Føler du ikke at du passer ind på de andre sites på grund af dit udseende, så siger denne titel formodentlig alt for dig. Menneskerne herinde har erkendt, at de ikke har stået langt nok fremme i køen da udseendet blev uddelt, og vil dermed som så mange andre gerne finde ligesindede.
 • Nr. 60 – Datelive.dk
  Vil du gerne se personen du skal være sammen med resten af dit liv, på et webkamera før i mødes i virkeligheden? Så er dette stedet, hvor du har en sådan mulighed. Så frem med webkameraet og kom igang med de hyggelige samtaler.
 • Nr. 61 – XL-dating.dk
  Er du ikke ligefrem en streg i luften, så er der naturligvis også en dating side til dig. Denne tilbyder mange tusinde medlemmer i den samme vægtklasse som dig og giver dig altså mulighed for at finde den helt rigtige, uden at skulle tænke alt for meget på din livvidde.
 • Nr. 62 – Herpesdating.dk
  Kun ganske få hundrede medlemmer, men alligevel en datingside der fortjener en plads på listen synes jeg. Er du den uheldige ejer af den kroniske lidelse herpes, er der her også et datingsite til dig.
 • Nr. 63 – Tatsdating.dk
  Nogle mennesker mener at tatoveringer er vildt frækt eller at det virkelig fremhæver ens helt egen personlighed. Andre er dog langt mere skeptiske omkring emnet. Dermed har vi her en af datingsiderne for folk med tatoveringer! Rimeligt antal medlemmer.
 • Nr. 64 – Singleparent.dk
   Er du single forælder er der her på listen nu også en af mange dating sider der passer til lige akkurat dig! Her møder du nemlig en masse andre unge eller middelaldrende mennesker med børn, som ved akkurat hvordan du har det, når du må aflyse en date på grund af syge børn.
 • Nr. 65 – WorkManDating.dk
  Er du håndværker eller på anden måde meget aktiv i arbejdet? Så er workmandating lige præcist siden for dig. Her finder du hverken en her af doktorer eller sexede lærerinder, men derimod en masse fysisk hårdtarbejdende folk, der har rigtigt meget at dele med dig. Alle har nogle mennesker de passer godt med og tit er arbejdet ligheden der gør udslaget, når der skal være noget at snakke om.
 • Nr. 66 – LoveandKids.dk
  Har du også haft oplevelsen af en kæreste, der bare ikke vil det samme med livet som dig? Det er et meget klassisk film/serie-dilemma, som også sker ude i den virkelige verden. Du har bestemt dig for at skulle have børn her og nu, men din kæreste vil enten vente 10 år eller slet overhovedet ikke høre tale om små fødder på parketgulvet. Det problem har du ikke her. Her ønsker alle kærlighed og børn som det højeste.
 • Nr. 67 – Seeqone.com
  Har du en idé om at du gerne vil prøve speeddating af, er der her gode muligheder. Tilsyneladende er denne side en af de største i forhold til at arrangere masser af spændende speeddating arrangementer til folk i København. Så er du ikke lige fra det område af, må du nok desværre forsøge dig med en af de mange andre datingsites på listen.
 • Nr. 68 – RunningDinner.dk
  Et andet kæmpestort projekt der toppede her for et års tid siden eller lignende, er det såkaldte koncept “running dinner”. Projektet går ganske enkelt ud på at nogle mennesker bliver sat sammen i en gruppe og så skal besøge hinanden og spise et måltid mad og drikke noget god vin eller lignende. Dermed møder man en masse nye mennesker, som man så selv kan vælge og vrage imellem efterfølgende.
 • Nr. 69 – Li-Singlefester.dk
  Dette site, har afholdt singlefester for de danselystne fra 40 og opefter siden år 2002. Er kendt for sine altid vellykkede singlefester, og har mange par på sin samvittighed. Så er du klar på at møde nye mennesker up front, er det her en mulighed for at gøre det ved en mindre akavet, festlig lejlighed.
 • Nr. 70 – Blinddates.dk
  Et andet koncept, der blandt andet også har været brugt i en serie af DR programmer (dog uden tøj) er det klassiske blinddating. En blinddate går helt basalt ud på, at du møder mennesker som du aldrig har set før, hvormed du ikke bedømmer deres væremåde fra deres seksuelle appeal eller generelle udseende, men kun deres personlighed.
 • Nr. 71 – Blind-Date.dk
  Du finder igen her en side med et koncept der går ud på at møde nogle helt nye mennesker, uden først at skulle overveje om du kan lide deres udseende. Du skriver med dem, finder fælles interesser og byder dem derefter på en hyggelig date, hvor i er helt sikre på at have et godt samtaleemne, der ikke omhandler udseende.
 • Nr. 72 – Knuus.dk
  Meget, meget, meget simpelt og lidt gammeldags side i forhold til farverne (meget pang). Ikke desto mindre fungerer det og jeg var ikke den eneste online da jeg kiggede. Et glug værdigt, hvis du er handicappet/udviklingshæmmet og gerne vil finde den store kærlighed.
 • Nr. 73 – EventogDate.dk
  Dette er ikke et datingsite, men derimod en genial mulighed for dig, der ikke er specielt god til at håndtere det andet køn. Her lærer du alt hvad der omhandler selvsikkerhed og andet igennem en række kurser og oplæg. En helt anden indgang til at komme igang med dating så det batter.
 • Nr. 74 – Vegetarkontakt.dk
  Er du vegetar og går du af samme grund meget op i dine madvaner? Så er der her en side, som ikke nødvendigvis er ment som en datingside. Ikke desto mindre er den relativt populær og spækket med medlemmer, der har samme forhold til kød som dig selv.
 • Nr. 75 – DateLive.dk
  Man siger at “billeder siger mere end 1000 ord“. Menneskets øje kan opfange 24 billeder i sekundet, hvormed en ganske kort videochat kommer til at sige rigtigt meget om det menneske du måske (eller måske ikke) vil på date med, i løbet af de næste få uger. Spændende alternativ, til den almindelige tekst-chat.
 • Nr. 76 – Fitnessdating.dk
  Går du helt vildt meget op i din krop eller vil du bare gerne have en fyr/pige der har det samme forhold til en sund krop som dig? Så er der faktisk også dating specifikt rettet imod dig!
 • Nr. 77 – Farmerdating.dkfarmerdating-dating-for-farmere Næste side på listen over datingsites er Farmerdating, som udmærker sig ved at fokusere på de mange landmænd Danmark byder på og piger der synes godt om samme. Siden har utroligt nok over 30.000 brugere, hvilket giver dig en rimelig chance for at finde nogle søde mennesker at skrive/mødes med.
 • Nr. 78 – Elitedaters.dk
  Føler du dig meget ambitiøs omkring hvordan du dater og har du for alvor bestemt dig for, at det er nu du skal være? Så er elitedaters måske noget for dig. Elitedaters er dog samtidigt også en af Danmarks eneste sider med adgangskrav, hvilket gør at du helst skal være akademiker eller på anden måde vise, at du er en del af den danske elite.
 • Nr. 79 – Love-n-Sport.dk
  Er du helt tosset med en eller anden super fed sportsgren eller elsker du bare at løbe derud af i weekenderne? Så er du nået til det helt rigtige sted. Samtidigt med at passe akkurat til dit segment, koster det nemlig ikke en eneste krone at være medlem af denne datingside, hvormed du har helt fri tøjler.
 • Nr. 80 – BeautifulPeople.com
  Er du enten naturligt køn eller bare røvlækker i hotpants? Så er dette muligheden for dig. Her ser du nemlig en side, hvor de nuværende medlemmer er dem, der bestemmer om du skal være en del af siden eller ej. Først når du er godkendt af sidens medlemmer, som værende lækker nok, kan du dermed blive en del af sidens medlemmer. Meget spændende koncept, der dog holder en del mennesker væk.

“Hot or not”-konceptet

I løbet af de sidste år, er konceptet omkring at rate piger og fyres udseende som godt eller skidt, blevet helt ufatteligt populært. Det startede faktisk tilbage i 2003, hvor Marc Zuckerberg (manden bag Facebook), kreerede facemash. Idéen har ikke udviklet sig meget siden, men er fortsat ganske fed.

Du kan læse mere i indlægget om dating apps, herunder eller du kan gå til toppen.

 • Nr. 81 – GoTindertinder-er-dejligt Selvom jeg længere oppe nævnte HotorNot, er Tinder godt nok den absolutte vinder af alt der hedder dating på mobilen. Systemet er stort set ligesom HotorNot. Altså lige bortset fra at du slipper for alt der hedder at dele med vennerne på Facebook, samtidigt med at den gennemsnitlige bruger på Tinder bare er langt mere aktiv på appen. Fås dog kun som app.
 • Nr. 82 – SolidLove.com
  Her finder du en dating side der minder mere om noget ala’ Facebook. Altså en side, hvor du simpelthen kan “like” forskellige personer du synes om og dermed komme i kontakt med dem, hvis de finder dit like interessant. Siden oplyser at den har 15.000 profiler, så der burde være en del mennesker at vælge imellem!
 • Nr. 83 – HotorNot.com
  Noget af det mest populære i det sidste års tid, har været alt det her med både snapchat og andre apps der har gjort det muligt at se billeder. En af disse er HotorNot, som har et princip meget ala’ Marc Zuckerbergs gode gamle “Facemash“. Ikke desto mindre har du nu muligheden for at bestemme om en person er “hot” eller ej. Er svaret ja fra jer begge, bliver i forbundet og kan derefter skrive lige hvad i har lyst til. Du kan bruge programmet både via computer, smartphone og tablet.
 • Nr. 84 – Badoo.com
  Badoo er et kæmpestort socialt medie, som desværre ikke er voldsomt populært i Danmark. Skulle du alligevel have mod på noget helt og aldeles gratis dating blandt en del mennesker. Så er dette en af de dating sider, der er lidt anderledes opbygget og et kig værd.
 • Nr. 85 – AYI.com
  Er du interesseret? Dette er titlen på denne matchingside, der gør sit absolut bedste for at finde en sød pige eller fyr til lige akkurat dig. Programmet minder meget om tinder (er dog ældre) og kan bruges både på computeren og igennem smartphones/tablets. Altid igennem Facebook.
 • Nr. 86 – SingleKick.dk
  Vi kender allesammen det lidt pinlige og akavede ved at kontakte nye mennesker. I hvert fald de mere generte af os, kan have svært ved bare lige at sende en besked til den søde pige vi ser et billede af. Det slipper du her for, ved at have mulighed for vinge et flueben af, ved de personer du godt kan lide. Dette kan de så se, hvorefter de vil gøre det samme hos dig, såfremt de har det på samme måde. Meget mindre akavet.

Homo-, bi- og transeksuelle

De homo-, bi- og transseksuelle skal naturligvis ikke føle sig overset. Også de har en længere række datingsider til rådighed, hvor af rigtigt mange befinder sig lige herunder. Så tag da endelig et kig, hvis du er ’til den side’ så at sige. Ingen fordomme eller andet, er dig at finde, på disse sider. Læs evt. også homo chat eller mand søger mand. Du kan også gå til toppen af dette indlæg.

 • Nr. 87 – TransDating.dk
  Danmark er et meget frit land, hvilket betyder at man med eller uden operation selv kan bestemme, hvilket køn man synes man har det bedst med at være. Mennesker der mener at de er noget andet end de er født som har naturligvis også datingsites. Den danske udgave ser du herover.
 • Nr. 88 – Wmen.dk
  Er du kvinde og elsker du kvinder? Så er der her en side for dig. En af Danmarks ganske få dating sider for homoseksuelle kvinder. Siden har lidt over 5000 medlemmer, hvormed der er lidt til enhver smag og en del nye mennesker at møde, hvis du har lyst og mod på det.
 • Nr. 89 – Homospot.dkhomospot-forside Er du en mand og samtidigt seksuelt tiltrukket af mænd, så har vi her endnu en side til dig! Masser af gode råd og spændende aktiviteter rundt omkring på siden.
 • Nr. 90 – Homosiden.dkhomosiden-forside En meget simpelt opbygget side, der også fokusere på de homoseksuelle. Dog både for mænd og kvinder, så der er lidt til enhver smag, da biseksuelle også er meget velkomne på siden.
 • Nr. 91 – Homo.dkhomo-dk-homo-chat En noget mere simpelt opbygget og tilsyneladende også lidt mindre brugt side finder du her. Dog får du stadigvæk mulighed for at møde mange spændende homoseksuelle, i et relativt stort netværk af brugere.
 • Nr. 92 – Gay-Parship.com
  Parship har også lavet en afdeling for de homoseksuelle, som har en dansk udgave der formodentlig også er værd at give et hurtigt besøg.
 • Nr. 93 – boyfriend.dk
  Lige meget om du er homo-, bi- eller transseksuel har du her en unik og ganske fantastisk mulighed for at møde masser af ligesindede mennesker. Lige i øjeblikket jeg kigger, oplyser siden at have 1400 mennesker online, trods det meget simple og gennemsnitlige design (som dog også har sin charme, ved ikke at være for overvældende).

Religiøs og spirituel dating

For de religiøst og/eller spirituelt orienterede, findes der herunder en håndfuld sider af rigtig fin kvalitet, omhandlende forskellige trosretninger og stile. Skulle dette være noget for dig, må du hellere tage og kigge forbi! Ellers har jeg også skrevet om kristen dating, hvilket er et indlæg du også meget gerne må læse! Derudover, kan du naturligvis gå til toppen af dette indlæg.

Nr. 94 – Soulmate.dk
Er du meget spirituel? Så er det lige her det sker. Nummer 21 på listen tror nemlig på alt (eller noget af det) indenfor healing, ånder, tarotkort, feng shui og lignende. Er det lige dig? Så skynd dig ind og find din soulmate!

Nr. 95 – Singlemuslim.dk
Ligger din tro hos Koranen? Så er der naturligvis også et ganske udemærket datingsite til dig. Der er tilsyneladende ikke vanvittigt mange mennesker, men du vil møde personer med samme religiøse baggrund som dig selv. Altså mennesker, der formodentlig forstår dig på en lidt anden måde end så mange andre.

Nr. 96 – Rajarani.dk
Også her en side for dig, der ønsker at finde en mand/kvinde, der har de samme holdninger og følelser omkring religion og dens indvirken i forholdet imellem mand og kvinde.

Nr. 97 – Astro-partner.dk
Er du et af de mennesker der tror på, at astrologien er det der bestemmer en stor del af, hvad der kommer til at ske i dit liv? Så kan du nu også lade astrologien bestemme, hvem du skal på date med. Ved at indtaste en fyldestgørende profil på astro-dating får du således forslag til, hvem du bør gå på date med, på baggrund af dit stjernetegn med videre. Spændende? Så er det bare ind og kigge!

          Udenlandsk dating

Det sidste jeg har med til dig, er et par sites med fokus på udenlandsk dating. Med dette mener jeg minoriteter og andre nationaliteter, end dem vi kender til i Danmark (normalt). Mere læsning kan findes i Russian dating eller du kan hoppe tilbage til toppen.

 • Nr. 98 – Russiancupid.com
  Igen har vi en side, som gør det muligt for dig at date russiske kvinder på reel vis. Igen er det dit eget valg om du mener det er etisk korrekt. I hvert fald ligger linket her nu, så må du selv bedømme, om det er noget du har lyst til at afprøve (skader aldrig).
 • Nr. 99 – mypartnerforever.com
  Endnu en mulighed for at date russiske kvinder, der dog ligger op til en masse chat/dating online, hvormed man rent faktisk lærer hinanden at kende.
 • Nr. 100 – LatinDating.dk
  Er du en vaskeægte latino? Eller kunne du bare virkelig godt tænke dig at date en? Så er der muligvis her en datingside, som vil passe dig ganske godt. God fornøjelse.

 Så er vi igennem de 100 danske dating sider. Jeg håber du kan bruge det til noget, ellers har du spildt en del tid på at nå helt herned! Du er meget velkommen til at ligge en kommentar eller linke til listen fra din egen side. Ellers kan du hoppe til toppen af denne side!. Igen vil jeg også gøre reklame for de mange dating sider på forsiden!

Ligeledes er jeg meget interesseret i at høre om eventuelle datingsider jeg har misset eller om noget der bør rettes ved en eller flere af beskrivelserne. Jeg tager (næsten) alt med et smil og en tak.

Fortsat god dating!