Thai Dating

Har du en ting for Thai-piger, så er der også muligheder for dig, ved hjælp af thai dating. Alt efter, hvilken side du vælger, så vil du møde Thailandske piger der minder om dig eller ikke.

Du bestemmer fuldstændigt selv, om du kommer til siderne om thai dating som værende thailænder selv eller du bare er ganske almindelig kridhvid dansker.

Du skal dog altid være opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er alle personerne på de individuelle sider, der er interesserede i en kridhvid dansker. Nogle er der kun, for at møde andre med samme etniske baggrund. Dog langt fra alle.

Siderne du ser herunder er godt nok ikke danske, men den sidstnævnte har en rigtigt flot oversat side, hvilket får dig godt igang, såfremt du ikke er vanvittigt god til engelsk. Alternativt kan Google oversæt være en hjælp, når du benytter dig af thai dating fra andre lande.

Thaifriendly.com – Udenlandsk thai dating.

En datingside med thai'ere.

Thaifriendly er en relativt simpelt opbygget side, der på ydersiden minder ganske meget om Twitter eller lignende sociale medier. Siden fungerer umiddelbart som et ganske almindeligt datingsite, hvormed det er nemt at gå til og muligheden for at finde ligesindede i nogenlunde nærheden af dig er en mulighed. Hvor mange kvindelige medlemmer der er i Danmark er dog tvivlsomt, på denne side for thai dating. Ikke desto mindre er der naturligvis også den meget klassiske mulighed der lyder på, at du finder en sød pige (eller mand) derinde og tager derover på besøg. På den måde kan du komme til at møde et nyt menneske og samtidigt nogle af de større byer derovre.

Hvis du alligevel skal på ferie, er dette en ganske oplagt mulighed at flette lidt thai dating indover.

Fakta om siden

Lidt fakta er, at siden selv oplyser at de næsten har 700.000 medlemmer. I forhold til dansk standard er dette altså ca. 5 gange større end de største danske datingsider. Hvordan de gør i forhold til at sparke inaktive medlemmer ud, er dog en gåde ligesom med de danske sider. Dermed er det lidt svært at sige, hvor mange fra denne thai dating siden, der rent faktisk er aktive brugere, som du kan forvente at møde i virkeligheden.

ThaiLoveLines.com – Mere dating for thai’ere

Find din elskede thai'er.

Denne sidder ligger direkte op til, at man finder en Thai pige og tager hende med hjem, igennem deres Thai dating. Altså er der her på ingen møde en nødvendighed der lyder, at du skal være thai selv eller på anden måde være en del af deres etniske fællesskab. Om du vælger at bruge sitet er naturligvis dit valg, men helt personligt mener jeg ikke, at der er noget galt i at finde en pige/fyr der passer til dig. I hvert fald så længe i har nogle af de samme interesser og det ikke er det økonomiske der spiller ind.

Udover den almindelige thai dating er der på siden (hvis du scroller en lille smule) stor mulighed for at læse om masser af andre mennesker, der har fundet kærligheden igennem sitet. Nogle mere tabulagte typer forhold end andre, dit valg.

ThaiCupid.com

thai-cupid-thai-dating

Denne side reklamerer med at have over 1 million medlemmer, hvormed den er den største af de tre jeg har med til dig i dag. Siden ligger op til, at man både kan nå frem til venskab, kærlighed og romance via thai dating, hvormed det ikke nødvendigvis er ægteskab og sammenflytning der sigtes efter. Dog tror jeg umiddelbart (og i forhold til, hvad jeg kan læse andre skriver om sitet), at det er meget blandet, hvad ingangsvinklen er. Igen er det dit liv og dit valg, hvad du gør det til. Bare brug hovedet og find det helt rette thai dating match, hvis det er, hvad du er ude efter.

Har du erfaring med thai dating?

Skulle du have nogle spændende erfaringer omkring Thai dating eller synes du jeg glemmer et eller andet. Så er du helt og aldeles velkommen til at smide en kommentar! Jeg glæder mig meget til at høre fra jer allesammen og måske endda forbedre min artikel her.

Du kan i øvrigt finde flere sider med Thai’ere og mange andre kvinder lige her!