Speeddating

Rigtigt mange danskere (og folk fra nærmest alle andre lande i verden) har igennem tiden benyttet sig af det meget populære koncept speeddating. Helt basalt set går det ud på, at en længere række mennesker mødes i et større rum, hvor en masse borde er linet op.

Dating.dk banner
 • Danmarks Største!
 • 75.000+ online dagligt.
 • Godt matchmaking-system.
 • Fantastisk support!
Banner fra Sexhunt!
 • Gratis Prøveperiode!
 • Over 200.000 profiler.
 • Mange liderlige medlemmer.
 • Tilbyder webcam chatrum!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

Her sætter det ene køn sig så ned, imens det andet skifter bord ved et bestemt interval.

På den måde bliver det muligt for alle personer i salen at møde samtlige personer fra det andet køn og ganske kort snakke med dem, igennem 1, 2, 5 minutter eller lignende. I denne tid kan man så forsøge at finde nogle fællesinteresser og høre lidt om, hvad personen har brug for i et forhold. Alene grundet hastigheden, kaldes det altså speeddating.

Når sessionen er ovre og alle har mødt personerne fra det andet køn, noteres det hvem man syntes om (eller man udveksler numre – afhænger vidst meget af stedet), hvormed man på ganske få timer har dannet grobund for masser af nye forhold.

Lidt mere om speeddating!

Speeddating kan på den måde være medvirkende til, at nogle af disse personer i salen finder sammen eller i hvert fald mødes igen over en kop kaffe. Nogle mennesker er vanvittigt gode til speeddating og får vildt mange nye venner, kærester og generelle kontakter ud af det. Samtidigt er der dog også en masse mennesker det slet ikke fungerer for. Nogle mennesker er eksempelvis overhovedet bare ikke gode til førsteindtryk, altså nogle mennesker man er nødt til at lære lidt bedre at kende end 5 minutters speeddating kan gøre, før man finder dem vanvittigt interessante.

Rundt omkring i landet (og på nettet) er det gerne muligt at finde diverse opslag omkring speeddating. Så skulle du falde over sådan et og vil du gerne finde dig en ny kæreste eller bare møde nogle nye mennesker, der potentielt kunne gå hen og blive til partnere. Så bør du helt klart tage chancen og kaste dig ud i det.

Seeqone.com – Dansk speeddating.

Speeddating hos Seeqone

Er du geografisk placeret i nærheden af København eller Århus, har du mulighed for at kigge ind hos Seeqone. Her gør man en dyd ud af at arrangere spændende speeddatingarrangementer, som har været så gode at de er omtalt i stort set alle større danske aviser. Aldersgruppen er dog indskrænket til 25-37 år, hvormed nogle mennesker desværre er udelukket fra at kunne være med her.

Er du et af disse mennesker eller er du bare ikke bosiddende i nærheden, så må du enten finde et alternativ mere lokalt/til din alder igennem internettet (Der findes lidt events hist og her). Alternativt må du hoppe ind på en af de andre undersider her på sitet og se, om der ikke er en datingside for dig i stedet. Det er et fint alternativ, der også giver dig mulighed for at møde masser af mennesker på meget kort tid, dog igennem chat.

Nu har jeg kun en enkelt side på listen. Skulle du søge mere dating, er der masser af muligheder, eksempelvis på forsiden med gratis dating.

Hvad er dine erfaringer med speeddating? Har du fundet en date igennem det tidligere og måske endda fået dig en kæreste eller ægtemand? Så smid meget gerne en kommentar og del dine spændende oplevelser omkring emnet med os.

Held og lykke med dating i topfart!