Singlerejser

Det er ikke alle der har familie, venner eller kærester/ægtefæller, som det er muligt at tage på rejse med. Eller også har du i bund og grund bare lyst til at prøve noget helt nyt og spændende. Med Singlerejser, også kendt som rejser for enlige, er dette nemt tilgængeligt.

Søger du en partner at tage med på rejsen i stedet, kan vi klart anbefale følgende datingsider:

Dating.dk banner
 • Danmarks Største!
 • 75.000+ online dagligt.
 • Godt matchmaking-system.
 • Fantastisk support!
Banner fra Sexhunt!
 • Gratis Prøveperiode!
 • Over 200.000 profiler.
 • Mange liderlige medlemmer.
 • Tilbyder webcam chatrum!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

Til denne opgave kommer bravotours og mange andre udbydere af de populære singlerejser, ind på en rigtig fin plads. Så læs lidt videre, hvis du overvejer at tage på en rejse helt alene, blandt mange andre rejsende. Hotellerne er i top og så er det blot op til dig, at score den søde tøs ved poolen eller bare nyde opholdet, på denne rejse for enlige!

Jeg skriver meget mere om de forskellige rejseudbydere længere nede. Men først et vigtigt spørgsmål:

Rejser du selv eller måske med en flirt?

I nogle af tilbuddene du vil se længere nede af denne side, er det dig muligt, at rejse helt alene til den ønskede destination. Men eksempelvis ved de første (og måske bedste) – Ruby-Rejser og Bravotours – er der med singlerejser i højere grad tale om en sortering af kampagner, som giver dig mulighed for at bo selv.

Konsekvensen af dette er, at prisen er højere. Dermed ville jeg, hvis jeg var dig, tage mig et kig ind på Match.com eller Dating.dk. Her har du rig mulighed for at finde dig en flirt eller bare et menneske at rejse med. Mange vil have “rejser” på deres profil et eller andet sted, hvormed de igennem matchmaking-systemet eller bare ved en generel søgning, er rimeligt nemme at finde frem til. Så vil du ikke tage helt alene afsted, ville jeg checke en af to ovenstående sider ud.

Det kunne tænkes, at du fik en langt bedre tur ud af det! Det er nemlig lige akkurat det, som rejser for enlige kan.

En fantastisk flot udsigt

Ruby-Rejser.dk

Ruby-rejser.dk tilbyder både singlerejser for dig der er helt alene, og dig der har børn. Samtidigt tilbydes der generelt mange forskellige former for ferie, hvormed denne side skilder sig en hel del ud, fra ovenstående sider. Altså et rigtigt fint bud, på rejser for enlige til en fornuftig pris.

Der er tale om alt fra cykelferier til skiferier. Kort sagt kan du altså næsten komme lige akkurat derhen, hvor dit hjerte begærer. Bør checkes ud, for endnu flere sjove muligheder, til en ganske fornuftig pris.

Bravotours.dk

Hos Bravotours finder du rejser, som du kan tage helt alene. Dette vil altså sige, at du gerne køber dig ind på et hotelværelse for en eller får et hotelværelse til to, for en rigtig god pris.

Hos Bravotours er der altså i bund og grund ikke tale om singlerejser i den forstand at du nødvendigvis skal mødes med en masse nye mennesker. Faktisk er det som tidligere nævnt bare en søgefunktion, som giver dig mulighed for at finde de hoteller, som tilbyder værelser til en enkelt person og lignende tilbud. Igen nogle super skønne rejser for enlige.

Så vil du gerne spare en bunke penge, er dette en ganske fin mulighed for at rejse alene. Vil du derimod spare endnu mere, bør du overveje rådet om at rejse med en anden, som du finder på en datingside som match eller dating.dk!

Nadana.dk – Singlerejser som dating.

En side der til gengæld tilbyder fede rejser for enlige, som gerne vil møde nye venner og eventuelt kærester, er Nadana. Den er godt nok ikke verdens største, men har til gengæld godt og grundigt styr på det meste indenfor singlerejser generelt.

Du får dit helt eget værelse, rigtig lækker forplejning alle dage du er på singlerejse og rig mulighed for at deltage i superfede arrangementer med alle de mange andre mennesker, der har valgt at tage på denne tur. Ingen skrigende børn eller lignende. Her er alle på tomandshånd og klar på at møde helt nye mennesker, igennem singlerejserne du tager på.

Samtidigt er priserne ganske fornuftige og du kan vælge 3 forskellige destinationer, på forskellige tidspunkter af året.

Tui.dk

Som Tui.dk her skriver, er Singlerejser eller rejser for enlige, er generelt blevet en ret stor trend på det danske marked for rejser. Dette betyder konkret, at mange tusinde danskere hvert år vælger, at rejse alene. Nogle har det formål, at de ganske enkelt bare gerne vil være alene, imens andre, formodentlig med samme motiv som dig, gerne vil på en singlerejse, for at finde kærligheden, en bolleven eller hvad det nu måtte være du søger efter.

Akkurat som Bravotours, møder du her en masse spændende rejsemuligheder, til en fornuftig pris.

Detur.dk

Detur.dk er endnu en side, som formidler diverse spændende charterrejser. Også her finder du ved en hurtig søgning en afdeling for singlerejser. Siden er pålidelig, brugt af mange og med lidt andre muligheder end de to ovenstående sider kan byde på. Ganske enkelt et fint bud, hvis du skal finde rejser for enlige.

Svanerejser.dk

Svanerejser reklamerer også med singlerejser og har helt vildt mange spændende destinationer i baghånden. Du møder her eksempelvis afgange imod de dansk vestindiske øer, Cuba, Peru, Afrika og meget andet. Så vil du opleve vild, anderledes og helt ekstremt spændende kultur, er det måske lige akkurat her du bør kigge forbi! Masser af lækre rejser for enlige, er altså også at finde her.

Topas.dk

Topas.dk fokuserer hovedsageligt på de rejser for enlige, som får dig rundt og opleve noget. Der er altså ikke tale om daseferier eller andet. Her handler det enten om safari, vandring eller at være rundt i spændende små byer, med helt anden kultur end den du er vant til.

Når du kommer fra en singlerejse fra dette selskabs side af, kommer du absolut ikke hjem, uden oplevelser. Samtidigt dannes der helt ufatteligt mange indtryk, som næsten ikke er til at overskue, men alligevel er så forbandet fascinerende. Rigtigt godt valg indenfor nichen singlerejser og rejser for enlige.

Var det singlerejser nok til dig?

Forhåbentlig kan du bruge en eller flere af disse sider for singlerejser. Har du flere der skal tilføjes, må du naturligvis meget gerne skrive dette i en kommentar!