Scorereplikker – De 10 Bedste

Nogle er sjove, andre er decideret creepy. Vi kender alle til scorereplikker og har lært dem at kende igennem jokes med gutterne eller fordi vi simpelthen er blevet udsat for dem i den virkelige verden.

Det er absolut ikke alle scorereplikker der er lige charmerende og jeg tror generelt ikke man nødvendigvis henter voldsomt meget ved at benytte sig af dem. Ikke desto mindre kan scorereplikker være en alternativ måde at starte en samtale.

Bruger man dem på en ironisk måde, går nogle af dem således fra at være creepy/underlige/klamme, til at være lidt sjove og opbygge en smule interesse overfor fyren/pigen man ønsker at score.

Du kan bruge dem i byen eller du kan hoppe på Dating.dk og Sexhunt.dk, hvor der er rigeligt med muligheder for at få afprøvet effekten af dine scorereplikker.

Scorereplikker sker bedst på en bar

De 10 bedste scorereplikker – fungerer måske

1)  “Tror du på kærlighed ved første blik, eller skal jeg gå forbi dig et par gange.”

2) “Kunne du ikke lige dreje rundt en gang?, jeg vil lige se om du har vinger!”

3) “Man hører at sex gør en slank, så hvad sir’ du til at tage et halvt års slankekur med mig?”

4) “Jeg har væddet en tier med mine venner om jeg kan score dig, skal vi sige du får halvdelen?”

5) “Klokken er nu 21.45 og du kan betragte din mødom som beslaglagt!”

6) “Hvis du mener at mine øjne er smukke, er det kun fordi de kigger på dig.”

7) “Du må være født om natten. For stjernerne sidder stadig i dine øjne!”

8) “Min læge siger at jeg skal dyrke hed sex mindst en gang om dagen, men helst to. Vil du hjælpe mig?”

9) “Har du magneter i lommen? For jeg føler mig tiltrukket af dig!”

10) “Undskyld, men du har læbestift på tænderne, nu skal jeg slikke det af!”

Fungerer de længere?

Det helt store spørgsmål ligger naturligvis i, om de forskellige scorereplikker der igennem tidens løb er blevet fundet på, rent faktisk duer til noget som helst. Dette er generelt meget svært at svare på, men jeg har dog en teori.

Min teori er, at du skal bruge dem med den føromtalte ironiske distance. Det vil altså sige, at du er nødt til at have en attitude overfor fyren/pigen der gør, at du ikke virker som om, at denne scorereplik er det eneste du har at byde på. Den bør derimod fungere som en sjov måde at sige “hej” på, der med det samme indikerer, at du er klar på at give både en drink og et kys senere på aftenen.

Overfor nogle vil dette virke, overfor andre vil successen være lille. Derfor kan du med fordel give dig i kast med online dating i første omgang, hvor mængden af mennesker der kan afprøves på, er betydeligt større.

Hvad du bør overveje er dog, hvad du har tænkt dig at sige og gøre, efter scorereplikken er faldet. Flere scorereplikker er derefter formodentlig ikke en god idé, derimod kunne du fortælle lidt om dig selv. Fordelen er dog, at du allerede på dette punkt har elimineret noget af den kolde luft, som et ‘hej’ eller lignende kan have lidt svært ved at gøre. Med scorereplikken får i, hvis du fremstiller den rigtigt, i hvert fald et lille grin sammen – det er altid en fin start.

Scorereplikker der virker = Sex = Sexdating. Kig forbi indlægget, hvis du har lyst!

Hvis du har nogle erfaringer med brugen af scorereplikker på den ene eller anden måde, vil jeg meget kraftigt opfordre dig til, at smide en kommentar! Det kunne være super spændende at høre, hvad andres erfaringer måtte være.