Mød Singler Under Åben Himmel!

Jeg har givet Ry-Outdoor.dk lov til at fortælle lidt om deres koncept igennem en gæsteartikel. Den er skrevet en del anderledes fra, hvad jeg plejer at gøre, hvormed den er spændende at have med.

Ry Outdoor er overstået, så check eventuelt de almindelige datingsider:

Dating.dk banner
 • Danmarks Største!
 • 75.000+ online dagligt.
 • Godt matchmaking-system.
 • Fantastisk support!
Banner fra Sexhunt!
 • Gratis Prøveperiode!
 • Over 200.000 profiler.
 • Mange liderlige medlemmer.
 • Tilbyder webcam chatrum!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

Ry-Outdoor.dk

Skift cafedating ud med en plads rundt om et stort bål. Love Fire Camp er en del af Ry Outdoor Festival, der finder sted den første weekend i juni.

”Vi har alternativet til at date på en cafe”, fortæller Lucia Alba Broberg, der står bag ideen om at møde andre singler og, hvem ved, måske ”den eneste ene” ude i naturen.

Dating i det fri med Ry Outdoor

Fotograf: Simon Fredsted.

Lucia er en ildsjæl i Aarhus-Odder området, som jævnligt arrangerer udendørsbegivenheder. Det er eksempelvis gåture, kajak’ing, klatreture og overnatninger i shelters – og nu også dating omkring et stort bål på Ry Outdoor Festival.

”En date i naturen er en helt anden oplevelse, hvor man slipper for at ”dresse up” og kæmpe om cafestolene – og man slipper helt for at bladre rundt i en masse profiler på nettet for at gætte sig frem til en mulig partner, med hvem man kunne have fælles interesser”, siger Lucia.

Hun fortæller, at Love Fire Camp er for singler, som har interesse for naturen og friluftsaktiviteter.

”Her kan man matche med en, som elsker at sejle, vandre, klatre, være mindful i naturen, eller som holder af at overnatte i shelters. På Love Fire Camp bliver der speeddating rundt om bålet ledsaget af lækker bålmad og musik. Måske er man så heldig at finde en kommende kæreste – og hvis ikke, finder man helt sikkert ligesindede, som kan blive ens næste gode ven.”

Denne datingoplevelse i det fri er unik, fordi den ligger i forbindelse med Ry Outdoor Festival. Det giver singlerne mulighed for at engagere i aktiviteter, som de i forvejen elsker, eller udforske aktiviteter de gerne vil prøve – og her kan de invitere andre singler med.

”Der er udover de aktiviteter, der er planlagt på festivallen, aktiviteter særligt for deltagerne på Love Fire Camp. Her får deltagerne mulighed for at lave noget sammen, måske se hinanden an og have det sjovt uden det normale pres, der kan være ved en cafe date over kaffe latte”, smiler Lucia.

”At komme ud af huset er vi alt for dårlige til, og vi gror let fast i vores vante vaner”, siger Lucia med glimt i øjet. ”Hvis du spørger mig, er det er faktisk en god ide at lave faste datoer, så man kommer ud af huset. Naturen er fyldt med oplevelser – og det er ren kvalitetstid. Der er så mange mennesker, som ikke tager sig tid til at sætte farten ned og få koblet helt fra. Rigtigt mange af os lever i en verden, hvor vi hele tiden er på, hvor tempoet er højt, og hvor der er stilles rigtig mange forventninger til os. Det gælder om at få slukket mobilen og få arbejdet lidt på afstand og så komme ud få sig noget frisk luft og en masse oplevelser – og hvorfor ikke møde mennesker samtidig?”, siger Lucia.

På Love Fire Camp er alle singler, som er glade for natur, åben himmel – og gnister omkring bålet. Lucia opfordrer derfor til at sætte kryds i kalenderen og være med til at skabe unikke datingoplevelser, feste og nyde naturen sammen med andre.

Du kan følge med på Ry Outdoor´s Facebook side, hvor der løbende vil være opdatereringer om de mange super fede aktiviteter.

Besøg Ry-Outdoor.dk for at læse mere og eventuelt afprøve konceptet!