Mand Søger Mand

I dette post, vil jeg gøre mit absolut bedste, for at formidle nogle af de bedre danske datingsider for homoseksuelle mænd. Altså dating der vedrører gaydating, også gerne søgt som fyr søger fyr.

Mand søger mand og mand søger mand chat bruges, da denne term i modsætning til eksempelvis “homoseksuel dating”, er at jeg har erfaret, at rigtigt mange danskere laver førstnævnte søgning på Google. Jeg vil både reklamere for almindelige sider som Match.com (med homodating indkorporeret) og fuldkomne homo-datingsider.

Så er du til mand søger mand chat, gaydating eller fyr søger fyr – Så er det blot at læse videre!

Fyr søger fyr, gaydating osv:

Der er nemlig 3 populære måder at give sig i kast med online dating på, hvis man er homoseksuel. Disse 3 er i mine øjne som følger: Almindelig online dating, homo-datingsider og homo-datingapps. Alle disse tre steder, er mand søger mand således relevant at kigge efter!

Hver af disse 3 muligheder vil du finde en kort beskrivelse af fordelene ved, samt en beskrivelse af de enkelte datingsider/apps. Jeg håber det er brugbart!

Almindelig dating

Man skulle umiddelbart tro, at det sted hvor der befandt sig flest mennesker med motivet ‘mand søger mand’, ville være datingsiderne for mænd udelukkende. Dette er også i nogen grad tilfældet.

Ikke desto mindre er der bare også rigtigt fine muligheder, på de ganske almindelige datingsider, for at finde andre mand søger mand folk. Dette skyldes at brugertallet er vanvittigt højt (over en halv million for de allerstørste), hvormed man har set det som en fornuftig beslutning, at lave afdelinger/undersider for de homoseksuelle. Mand søger mand chat, er altså her i høj grad en mulighed.

Dating.dkDating.dk giver dig masser af kærlighed.

Den absolut mest almindelige og største danske datingside, er naturligvis Dating.dk. Her finder du udover de flere hundrede tusinde ‘almindelige’ brugere også et par tusinde homoseksuelle brugere, hvoraf en god del er mænd der søger mænd at være sammen med. Dermed har du her en mulighed for at være en del af en ganske almindelig datingside og alligevel finde kærligheden indenfor samme køn. Igen er mand søger mand chat en glimrende mulighed.

Sexhunt.dk
Besøg hjemmesiden sexhunt.

Er du i højere grad på udkig efter sex, er der også fine muligheder i Sexhunt’s mand søger mand afdeling. Her finder du således hundreder af profiler der har akkurat det samme motiv som dig. Masser af one-nightere og mere løse forhold, er her en klar mulighed. Og måske fører det til mere i det lange løb – hvem ved!

Psst! Er det sex du søger? Så kig forbi indlægget omkring sexdating. Der er masser af mulige sexpartnere – Også for homoseksuelle. Derudover har jeg også kreeret indlægget homo chat.

Homo-Datingsider / Mand søger mand

Homosiden.dkHer ser du homosiden.

Homosiden er en af Danmarks datingsider for alle homoseksuelle. Det er fuldkommen gratis at være med, hvormed det meget nemt kan være et ganske fornuftigt alternativt til så mange andre sider.

Godt nok møder du ikke en side med voldsomt mange aktive medlemmer, men du får til gengæld en helt gratis service, hvor det er muligt at finde den helt rigtige fyr. Dog skal du forvente, også at møde en del kvinder på siden, som jo ikke ligefrem er dem du som hovedregel søger efter. Samtidigt er der rig mulighed for gaydating eller fyr søger fyr.

Homospot.dkEt billede af homospots forside.

Endnu en fuldkommen gratis hjemmeside for både homoseksuelle mænd og kvinder, er homospot.dk. Her møder du omkring 30-40 profiler når du logger ind, der ligesom dig er online i øjeblikket. Altså har vi ikke med en voldsomt stor side at gøre og heller ikke verdens mest udførte design. Til gengæld er siden simpel og med en del muligheder og funktioner. Eksempelvis mand søger mand chat.

boyfriend.dkBoyfriend giver mulighed for homochat.

En side der til gengæld ikke er gratis, er boyfriend.dk. I følge deres egen statistikker er der dog nærmest hele tiden (i hvert fald når jeg har kigget forbi) over 1000 brugere online. Disse kan både være homoseksuelle mænd, samt bi og transseksuelle mænd. Altså er det ikke sikkert at alle lige passer til din målgruppe – mand søger mand eller fyr søger fyr.

Til gengæld er der en hel del profiler at vælge imellem og ingen er i hvert fald helt almindeligt heteroseksuelle. Så de personer du møder derinde, kender til de problemer og komplikationer du møder i hverdagen. Kort sagt: Gaydating.

Siden er betalt og har desværre en del ringe anmeldelser på trustpilot, hvormed det bør overvejes, om man tør tage chancen eller ej.

Gay-Parship.comParship har en afdeling for homoseksuelle.

Parship.com har lavet en underafdeling, der går under navnet Gay-parship. Her er det muligt for homoseksuelle at rode med “mand søger mand” og dermed finde den helt rigtige den vej. Kvinderne er dog også meget velkomne og det aktive antal medlemmer er desværre ikke helt så stort, som eksempelvis boyfriend. Til gengæld et ganske fornuftigt valg, der har gode anmeldelser og rigtigt mange medlemmer på hovedsiden. Dette er både herhjemme og internationalt.

Homo-Datingapps

Når der kigges på datingapps for homoseksuelle, er udbuddet ikke voldsomt stort. Du har naturligvis mulighed for at benytte både Tinder og HotorNot, men ved et hurtigt check virker det umiddelbart ikke til, at der er voldsomt mange aktive profiler. I hvert fald ikke specifikt i mit område. Ikke desto mindre er det naturligvis et forsøg værd.

GrindrGrindr appens logo.

Derudover er der dog også den mere konkrete spiller, rettet imod mand søger mand indgangsvinklen. Grindr er således en app, der hovedsageligt fokuserer på homoseksuelle. Godt nok er udbuddet af brugere i Danmark ikke voldsomt stort, men det er da uden tvivl en app, som du bør give et skud. I hvert fald en ekstra mulighed, for at finde den helt rigtige fyr! Ganske enkelt igennem dette gaydating koncept.

Nu lakker det mod enden…

Jeg håber at du med denne liste af sider og apps, med fokus på mand søger mand dating, er nået frem til en rimelig mængde muligheder, for at finde den helt rigtige fyr, igennem et af de mange koncepter for fyr søger fyr. Nu føler jeg i hvert fald ikke, at jeg kan gøre ret meget mere. Så nu er det din tur! Held og lykke med det!