Latin Dating

Latin dating – Er du en af de mange der godt kan lide latinoer? Eller du måske selv latino der godt kunne tænke dig at finde en person med nogenlunde samme etniske baggrund som dig? Så er der relativt gode muligheder igennem latin dating. 

Jeg vil i dette post gennemgå 3 store datingsider, der alle arbejder med dating for latinoer. Disse er ikke så forskellige i deres indgangsvinkel, men jeg synes alligevel det er spændende nok at have lidt forskelligt med.

Således er den første en dansk, mindre latin dating side, hvorimod de andre tro er amerikanske og meget større. Faktisk er den ene helt oppe over 3 millioner brugere, trods det, at det kun er latin dating. Altså noget nær 5 gange så stor, som de større danske datingsider, som ikke engang er specialiseret imod latin dating. Held og lykke med brugen af disse 3 spændende sider.LatinDating.dk – Masser af latinoer

Find en fræk latina med latin dating.

Den første side jeg gerne vil skrive til om, er den danske latin dating side, der af de to ord alene også har dannet sit domænenavn. Er du ude efter en flot latino, er der således fine muligheder lige her. Noget af det der medvirker til denne sides udmærkelse er, at de har gratis chatting, gratis webcam og gør alt hvad de kan, for at udelukke scamprofiler (gør alle andre også – men de skilter med det her).

Jeg kan ikke umiddelbart finde ud af, hvad det nuværende medlemstal er. Ikke desto mindre virker siden ganske seriøs, hvormed man må formode at en hel del kunne være derinde og kigge dagligt. Desuden fokuserer siden som så mange på, at gøre det muligt for personer fra hele landet at være med. Altså skal du ikke holde dig tilbage, trods det at du er fra Sønderjylland eller lignende, på disse sider omkring latin dating.

Nu til den…

Udenlandske latin dating

Der er desværre ikke bunkevis af danske sider, hvormed jeg også har fundet et par udenlandske. Tag godt imod dem og brug dem endelig, hvis du har mulighed for det og lyst til det generelt.

Siderne er generelt ærlige, troværdige og ganske brugervenlige – også for danskere.

LatinAmericanCupid.com

Den amerikanske amor.

Hvis du gerne vil søge imellem over 3 millioner brugere fra hele verden, der stort set allesammen er latinamerikanske. Ja, så må man sige at du er kommet til det helt rigtige sted. Siden er for alle verdens mennesker over 18 år. Du skal dog naturligvis forvente, at nogle håber på kun at finde latinoer, og derfor vil vælge dig fra, hvis du er en blegfis som alle os andre. Ikke desto mindre er der ikke så mange danske latin dating sider, så denne amerikanske udgave må siges at være et skud værd.

Overall vil jeg desuden sige (jeg har tilmeldt mig og kigget lidt ind), at siden har et rigtigt lækkert design og en del aktive medlemmer. Du skal dog være opmærksom på, at en større del af indholdet kræver premium, hvilket koster penge alt efter længden.

LatinLovesearch

latin-dating-latin-love-search

LatinLovesearch i er modsætning til ovenstående side ikke helt så proffessionelt og designet er altså bare heller ikke helt så lækkert. Samtidigt er der ikke nært så mange brugere. Til gengæld har vi her med fuldkommen gratis latin dating at gøre, hvormed absolut alle må siges at kunne være med.

Så trods det at siden ikke er så toptunet som den kunne være, har du altså ganske fine muligheder for at finde nogle superhotte latinopiger eller fyre. Fuldkommen gratis. Valget imellem de 3 er dit – Nu er der lidt at kigge på (både for pigerne og drengene).

Læser du om latin dating, er du formodentlig rimeligt betaget af deres seksuelle appeal. Dermed tænker jeg, at Sexdating måske er noget for dig?

Er du af latinamerikansk afstamning og har du måske endda erfaringer med en af disse (eller andre) latin dating sider? Så er du naturligvis (er du også alligevel) meget velkommen til at ligge en kommentar. På den måde kan vi alle dele vores erfaringer og ikke kun min holdning og indgangsvinkel vil blive hørt. Derudover modtager jeg meget gerne forslag til tilføjelser og rettelser til artiklens indhold.