Kristen Dating

Jeg har i dag taget beslutningen at lave et indlæg omkring emnet kristen dating. Der findes nemlig en enkelt datingside for kriste – den er bare ikke ret god. Derudover er der mange gode og almene datingsider, hvor mange kristne befinder sig. Du kan på siderne også gerne sortere efter, om medlemmerne er religiøse eller ej.

Sider til kristen dating er generelt ikke gode.

Den eneste side, der i bund og grund har en lille smule medlemmer og måske kan betegnes som et okay valg i forhold til kristen dating, findes på min liste over Dating Netværk. Ved at bruge denne side, risikerer du at møde mennesker, der er kommet for sex og kinky sexlyster.

Dette skyldes, at datingsiden udover sig selv også er koblet sammen med 100’er eller 1000’er af andre datingsider, som så får en form for provision for at hverve medlemmer.

Sider for kristen dating

Brug almindelig dating, som kristen dating!

Jeg har derfor valgt at lave dette indlæg, af andre grunde end at sende dig til kristen dating. Jeg vil gerne ramme plads nr. 1, når danskerne søger på ‘kristen dating’ på Google. På den måde kan jeg nemlig i stedet for at sende dem til de utroværdige dating netværk, sende dem alle til nogle af de seriøse danske sider, der udbyder online dating!

Det første og mest gennemsnitlige bud på en sådan side, er naturligvis Dating.dk, som er kendt for sine mange hundrede tusinde medlemmer og næsten lige så mange aktive af slagsen.

Hvorfor bruge de almindelige sider?

Grunden til at du bør bruge de almindelige sider, selvom du egentlig kun er interesseret i kristne singler, er meget simpel. Når en side har over 500.000 brugere eller måske bare 50.000 brugere, vil der være en hel del kristne i blandt. Det er ikke sikkert, at det er alle der går i søndagskirke hver evigt eneste uge.

Ikke desto mindre vil der formodentlig være en del iblandt, der går lige så meget op i kirkegang, etik og hvad der nu ellers hører til den kristne tro. Altså dybest set kristen dating. Ellers kan gratis dating sider også være et ganske fint bud.

Noget jeg skal være opmærksom på?

Særlingene er der også.

Er du en hot kvinde i 20’erne, der ligger et billede der viser former og flot ansigt frem. Ja, så vil du risikere at møde nogle af de ulækre typer igennem online dating. Og det er her fuldstændigt lige gyldigt, om du skriver at du er meget troende eller ej. For nogles vedkommende vil det måske endda opildne til at provokere. Det er absolut ikkke sikkert at du vil opleve dette i forbindelse med kristen dating, men det kan altså ske.

Var jeg dig, ville jeg dog vide, hvad jeg skulle gøre for at undgå det.

  1. Hold dit profilbillede neutralt og undgå dermed de mest liderlige særlinge på datingsiderne.
  2. Bloker alle der virker til at ville alt for meget alt for hurtigt lige fra start.
  3. Brug kun datingsider, hvor du skal betale for at få lov til at sende beskeder til andre medlemmer.
  4. Send en klage til administratorerne af siden, hvis nogle virkelig går over stregen. Vedhæft meget gerne et screenshot (skærmbillede). Så vil admins formodentlig meget hurtigt slette brugeren, der så forgæves har købt adgang.

Jeg håber du kan bruge mine håb til noget og ønsker dig mange gange held og lykke med dit eventyr omkring kristen dating.