finddating.dk header-banner.

Homo Chat

Homo Chat

På denne side har jeg samlet alle de danske datingsider for homoseksuelle jeg overhovedet er kunnet komme på. Siderne går tilsyneladende gerne under termet homo chat. Derudover bruges også ordene gay chat, bøssechat, lesbisk dating, kvinde søger kvinde, lesbisk chat med videre.

Siderne for bøssechat med videre er mange. Men de almindelige sider som Match.com og for sex: Sexhunt.dk kan være meget interessante. Så var jeg dig, lavede jeg hurtigt en bruger på dem, for at tjekke aktiviteten ud. Det handler så bare om at få tastet faktummet at du er homoseksuel ind på siden.  Hvad du finder herunder er derudover 6 sider, der alle giver rig mulighed for homo chat, dating, flirts og alt det der hører med. Rigtig god fornøjelse med din homo chat af hvilken type, den nu måtte være!

-Smid meget gerne en kommentar med respons eller egne oplevelser, hvis du har noget. Så vil jeg forsøge at rette ind og svare så godt jeg kan.

Wmen.dk

Wmen er en side for lesbiske.

Den første side jeg gerne vil fremhæve er omkring lesbisk dating. Her har du mulighed for at udføre en masse homo chat, såfremt du er en pige, der er til piger eller begge køn. Siden har flere tusinde danske homoseksuelle piger og kvinder på linjen og er således formodentlig den største, bedste og eneste datingside for homoseksuelle kvinder alene, i hele Danmark.

Så er du mand, er dette altså ikke nødvendigvis lige noget for dig. Til gengæld er det lesbisk dating af høj kaliber, og altså et forum for kvinde søger kvinde og så videre. Gay chat er altså også her en realitet, trods det at kun det ene køn er i fokus.

Homospot.dk

Homospot for homodatere.Køn er siden på ingen måde, men den lever op til formålet. Du har mulighed for at dele billeder af dig selv, chatte, udveksle informationer og så videre. Alt i alt, det der skal til for at kunne date på nettet. I øjeblikket jeg skriver dette, er der 40 mennesker online og dermed fine muligheder for lidt hygge med homo chatten. Gratis service.

Alt i alt masser af gay chat, bøssechat eller hvad end man nu måtte kalde det.

Homosiden.dk

Lesbisk dating på homosiden.

Også Homosiden.dk er fuldkommen gratis. Her skiltes det desværre ikke rigtigt med, hvor mange medlemmer der er online eller, hvor mange siden har i alt. Ikke desto mindre ville jeg nu give det et skud som en gay chat og så eventuelt hoppe ned til “boyfriend.dk” her på listen, hvis du er meget skuffet over antallet af online brugere på deres homo chat.

Homo.dk

Lesbisk dating: Homo.dk

Homo.dk byder på omkring 7000 danske medlemmer, et godt og stort forum, en masse spændende videoklip og meget andet. Så er du bøsse, lesbisk eller biseksuel er det bare med at komme ind på deres homo chat og måske finde en sød fyr/tøs at have det godt med. Lige meget om du er til lesbisk chat, lesbisk dating, bøssechat eller andet. Mulighederne ligger både til onenighters og længerevarende, følelsesmæssige forhold. Relativt mange muligheder uden betaling.

Gay-Parship.com

Den homoseksuelle del af parship.

Parship har udover deres almindelige side også valgt at lave en speciel afdeling til homoseksuelle. Dermed er det muligt for dig, der så at sige ikke er som alle andre, at benytte en afdeling af en af Danmarks absolut største og mest reklamerende datingsider. Både mange der leder efter lesbisk dating og bøssechat bruger den og du er meget velkommen: Endnu en udemærket mulighed for at komme på en homo chat og møde ligesindede fra hele landet. Masser af lesbisk chat, bøssechat og så videre!

boyfriend.dk – Den største homo chat.

Masser af lesbisk chat.

Sidst, men på ingen måde mindst, har vi den klassiske boyfriend. Selvom navnet ligger op til, at man skal have en fyr som kæreste, er det altså også muligt for to piger eller en mand og en kvinde at finde sammen derinde. Forsiden ligger nemlig op til, at både homo-, bi- og transseksuelle er meget velkomne. Dermed er siden altså også en af de eneste i Danmark, der direkte inviterer transseksuelle indenfor.

Derudover udmærker siden sig ved, som jeg sidder og kigger nu hvor klokken næsten er midnat, at have omkring 1400 online brugere. Et meget stort antal, i forhold til at de danske homoseksuelle ikke ligefrem er dem man ser mest til. Siden har 33.000+ registrerede brugere, som har været på denne homo chat/datingside i løbet af de sidste 30 dage. Altså en hel del nye mennesker, som du bare bør give dig i kast med at møde. Alt i alt: Rig mulighed for bøssechat/gaychat og alt det, som hører med!

Når alt dette positive er sagt, skal det dog også siges, at deres trustpilot indeholder en del dårlige anmeldelser. Derfor ville jeg personligt ikke smide alt for mange penge i siden af gangen. Det er dog blot min personlige vurdering – der er dog også rigtigt mange gode anmeldelser. Kig selv her: boyfriend – trustpilot.

 

Jeg håber at listen er brugbar for dig og at du fremover vil møde mange flere ligesindede på en af de 6 homo chats jeg nu har delt med dig. Held og lykke med at finde kærligheden (eller bollevennen).

Nu har jeg i hvert fald gjort mit for, at din gay chat, kvinde søger kvinde, lesbisk chat eller hvad pokker du måtte lede efter, bliver en succes!

Previous

Dating Apps

Next

Mand Søger Mand

5 Comments

  1. Peter

    I’ll be 60 years old next year. How ever I seek a young gay guy. My name is Peter and I live in a town called Thisted in Denmark. Peter 🙂 🙂

  2. Jesper

    Hej Peter. Jeg er 27 år og er helt vild med modne mænd og elsker en voksen moden (mandligt kønsorgan, Red) Kunne være hyggeligt hvis du ville lege med mig. ?

  3. Asbjørn

    Hej jeg er 21 og bor i Aalborg i Danmark. Jeg er til yngre og ældre end mig så bare skriv. Og kan også værre til lidt fræk hvis det skal være

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén