finddating.dk header-banner.

Handicap Dating

Handicap Dating

Skal du ikke prøve handicap dating? Det er ganske almindeligt i dagens Danmark, at have en eller anden form for handicap. For nogle mennesker kommer det til at betyde rigtigt meget i deres hverdag – andre har det lettere. Handicappede er dog lige så meget mennesker som alle andre og bør derfor også date!

Vi andre kan dog af og til have vores undren over, hvordan man kan være så glad, selvom der er så mange ting, som man bare ikke kan være med til.

Derfor skal du vælge handicap dating

Handicap dating er dog blevet et koncept, som har fjernet en enkelt ting fra listen over ting, som de handicappede ikke har mulighed for at deltage i. Således findes der 2 aktive, danske datingsider for handicappede og/eller udviklingshæmmede, som jeg herunder vil præsentere for dig.

Finder du ikke hvad du søger her, kan du i øvrigt med fordel kigge ind på min liste over dating sider.

Knuus.dk

Knuus er en datingside for udviklingshæmmede.

Ovenstående link fører dig til en side lavet af ULF (Udviklingshæmmedes forbund), hvormed dens seriøsitet og pris er til at komme over. Alt du skal gøre for at blive medlem af denne handicap datingside er således at betale kontigent til førnævnte forening, hvilket koster dig små 100 danske kroner, for et enkelt år.

Herefter har du fri adgang til alle sidens hyggelige muligheder. Siden er generelt opbygget som mange andre “standard” datingsider og er således ikke ligefrem noget specielt på dette punkt. Til gengæld er menneskerne du møder på sider specifikt for handicap dating akkurat ligesom dig og kan dermed meget lettere end den gennemsnitlige dansker sætte sig ind i, hvordan du har det. Dermed er det formodentlig også langt lettere for dig, at finde en person som du kan dele alt med.

Den store ulempe ved siden er dog, at antallet af brugere er under 500 og at der, som jeg ser det lige i sekundet, kun er knap 5 brugere online. Altså er det handicap dating, der desværre ikke er opdaget af alt for mange brugere.

Du kan dog gratis oprette en bruger og checke det ud, hvorefter du selv kan bedømme!

Handicap-Dating.dk

Mulighed for handicappede til at date.

På denne side er der lidt flere brugere. Det er umuligt for mig at komme i kontakt med ejeren af denne og flere lignende sider, men til gengæld er der lige knap 10 profiler online som jeg kigger. Altså dobbelt så mange, som hos Knuus. Dertil kommer det dog, at du først har 7 dage gratis som VIP. Herefter er det nødvendigt for dig, at du går ind og betaler lige knap 100 danske kroner om måneden. Altså mere end 12 gange så meget som den forrige side i dette indlæg.

Det er naturligvis en mulighed for dig der byder sig, i og med at du kun vil møde ligesindede på begge disse datingsider med focus på handicap dating / dating for udviklingshæmmede. Jeg håber naturligvis meget på at du igennem disse sider eller de almindelige danske datingsider, har mulighed for at finde dig den helt rigtige at være sammen med!

Alle fortjener kærligheden, lige meget om det er nødvendigt at finde den igennem handicap dating eller et møde på en bar. Rigtig god fornøjelse med siderne! Smid meget gerne en kommentar om dine oplevelser med koncepterne, hvis du har noget du gerne vil dele med verden omkring emnet.

Previous

Latin Dating

Next

Dating Apps

3 Comments

 1. martin b damm

  hey jeg kan ikke komme ind på http://www.handicap-dating.dk jeg har prøvet rigtig mange gange både med det ene og det andet og det 3 men ingen ting hjœlper hvad sker der. ??????????

  • simon

   Jeg testede lige – umiddelbart kan jeg sagtens logge ind?

   Prøv evt. fra en anden enhed.

 2. kes

  der findes ikke en seriøs dating side, for så ville der ikke være så mange singler til i verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén