Golfdating

Hvis du er en helt stor kanon indenfor sporten golf eller bare elsker at svinge køllen et par gange om måneden. Ja, så er der faktisk også golfdating tilegnet dig. Derudover er de helt almindelige datingsider spækket med sportsinteresserede mennesker.

Derudover er de almindelige datingsider, med mange medlemmer, et kig værd:

Dating.dk banner
 • Danmarks Største!
 • 75.000+ online dagligt.
 • Godt matchmaking-system.
 • Fantastisk support!
Banner fra Sexhunt!
 • Gratis Prøveperiode!
 • Over 200.000 profiler.
 • Mange liderlige medlemmer.
 • Tilbyder webcam chatrum!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

Humlen ved det hele er bare, at siden i bund og grund er noget udenlandsk humbug, som gør deres absolut bedste for at få trukket så mange penge ud af dig som muligt. Ser man på chatten er der “0” online, men siden ønsker alligevel at lade dig tegne et abbonnement. Jeg anbefaler dig derfor, at gøre noget helt andet:

Love-n-Sport.dk

Screenshot af sportdating hos love n sport.

Hele konceptet bag denne side er, som navnet antyder, at finde ligesindede der går op i sport. Det er for langt de fleste herinde generelt populært at holde sin krop sund, spise rigtigt og dyrke en hel del motion. Dermed er det ikke sikkert, at der er voldsomt mange golfspillere at hente, hvormed det måske ikke ligefrem er et site for golfdating. Ikke desto mindre har jeg en meget klar formodning og næsten en forventning om, at der vil være mennesker for dig på siden.

Golf er for det første trods alt en sport. Derudover vil du formodentlig have meget tilfælles med andre mennesker, der ligesom dig godt kan lide konkurrencen i det du laver og presser dig selv til at præstere bedre. Derudover er det også for golfspillere nødvendigt at holde sig i form, således at de gode slag kan indfinde sig.

Altså vil der formodentligt være nogle mennesker du kan finde dig til rette med. Det helt fede ved dette er naturligvis, at siden er fuldkommen gratis at benytte. Så se da at komme igang, med noget golfdating!

Den alternative vej til golfdating..

Dating.dk er et rigtigt fint eksempel på, hvordan du alternativt kan komme til at finde dig en masse søde golfspillere. Golfdating behøver nemlig ikke foregå på dedikerede sider for golfspillere og sportsentusiaster. Derimod kan det sagtens foregå på en side som dating.dk, hvor der befinder sig mange hundrede tusinde vidt forskellige mennesker.

I interesser handler det således bare om at få udfyldt noget omkring spillet golf, hvormed de andre brugere kan finde dig på dine interesser. Samtidigt har du selv glimrende mulighed for at finde den helt rigtige, der har den samme passion for golfspillet, som dig selv.

Flere “almindelige” datingsider og desuden mange andre, kan du ligeledes finde på min liste med 100 danske dating sites. Der er altså en ganske fin mængde hjemmesider at give sig i kast med!

Jeg håber siderne er brugbare – Skriv meget gerne hvis/ikke dette er tilfældet!