Farmerdating

I dette indlæg, vil jeg gerne ligge lidt fokus på alle jer, der elsker det landlige. Til jer har der nemlig hidtil ikke været et datingsite, med et specielt fokus. Konceptet kaldes for farmerdating.

Herunder ser du nogle af Danmarks absolut største og bedste datingsider:

Dating.dk banner
 • Danmarks Største!
 • 75.000+ online dagligt.
 • Godt matchmaking-system.
 • Fantastisk support!
Banner fra Sexhunt!
 • Gratis Prøveperiode!
 • Over 200.000 profiler.
 • Mange liderlige medlemmer.
 • Tilbyder webcam chatrum!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

De senere år er der generelt blevet oprettet en hel del nichesider indenfor alt og her er online dating absolut ikke en undtagelse. Derfor er der naturligvis også en genial sjæl fra området Tjele, som har bestemt sig for at gøre det muligt for bonderøvene, at finde den helt store kærlighed indenfor deres felt.

Konceptet kalder han farmerdating og du finder det absolut lettest, ved at hoppe ind på Farmerdating.dk direkte.

Hvad er fordelene ved farmerdating?

Den helt klare og overordnede fordel, ved at benytte sig af en nicheside som farmerdating er naturligvis, at du kun møder mennesker der vil cirka det samme som dig. I hvert fald er du relativt sikker på, at de mennesker du kommer i kontakt med, ikke er helt inde fra byen eller generelt ikke har interesse i at bo på landet.

 

Derudover er det en fordel, at der rent faktisk er oprettet lige knap 15.000 danske brugere på siden, hvormed der er rig mulighed for at møde rigtigt mange mennesker. Som jeg skriver denne artikel klokken 1 om natten til en lørdag, er der trods alt 50 brugere på og 15 brugere har det sidste døgn oprettet sig fra ny. Alt i alt en relativt aktiv side, der naturligvis ikke kan hamle op med dating.dk’s kapacitet, men alligevel udmærker sig ved at dække en niche godt ind.

Hvad er ulempen ved farmerdating?

Den helt store ulempe er, at nichen du kommer ind i er meget defineret. Dette betyder for det første, at der trods alt ikke er mere end disse 15000 brugere. Det kan lyde af meget, men går du ind på tidligere nævnte dating.dk, er der bare flere profiler at vælge imellem. Disse større sider har også fordelen, at menneskerne du møder derinde er meget blandede, hvormed du ikke nødvendigvis finder folk der lige akkurat arbejder eller går op i det samme som dig.

Der kan både være fordele og ulemper forbundet med det dilemma, hvormed du bør overveje, hvor du har lyst til at ligge dine penge. Hvis du da overhovedet har lyst til at ligge dine penge?

Nedenfor erfarer vi, at farmerdating langt hen af vejen er gratis. Jeg har også skrevet et andet indlæg om Gratis dating! Det kommer du til, ved at trykke på det røde link.

Du kommer nemlig langt gratis!

Går man ind på listen over priser. Så finder man ret hurtigt ud af, at der er rigtigt mange muligheder for dig, der endnu ikke har valgt at blive VIP-profil, som er delen af siden der koster penge. For at se, hvad du kan og ikke kan som almindelig profil, kan du kigge på infografikken lige herunder. Ligeledes står også alle priserne for brug af siden, som VIP-profil.

infografik fra farmerdating.dk.

Jeg håber at du vil give farmerdating et skud og eventuelt vil smide en kommentar omkring din oplevelse af siden herunder. Det kan måske være med til at hjælpe andre godt igang. På forhånd tak, og fortsat god dag til dig derude!