Elitedating

Føler du dig som en del af den danske elite? Så check elitedating ud!

Elitedating er der rig mulighed for i Danmark, hvis bare du kigger forbi PartnerMedNiveau.dk, som hjælper dig med at finde kærlighed til en person, af en vis kaliber. Klart et besøg værdigt! Tryk lige herunder og kom igang!

Et banner fra Elitedating.

Derudover er dk.elitedaters.com et koncept, som stille og roligt vinder terræn. Brugertallet er ikke overvældende, men det er de profiler som er der til gengæld. kort sagt: Elitedating, for første gang i Danmark. “Dating akademiker” er også et klassisk søgeterm mange benytter, når de søger disse sites.

Her ser du elitedaters forside.

 

Pointen med konceptet, er at gøre det nemmere at samle kloge hoveder. Man ønsker ikke at have en masse uengagerede medlemmer, som ikke har en viden om verden, der er værd at tale om. Alene af denne grund, er det første adgangskrav, at du har eller er igang med at tage, en videregående uddannelse. På den måde, har alle medlemmer allerede et rimeligt niveau, rent intellektuelt. Derfor navnet: Elitedating.

Derefter er næste krav, at du udfylder en ordentlig profil, som er både original, velskrevet og generelt indholdsrig. Denne vil så blive bedømt at moderatorer bag siden, som sikrer sig, at der virkelig er noget ved at have dig med på deres side. Dette er noget af det, som gør disse sider for ‘dating akademiker’ eller elitedating så populære.

De store fordele ved elitedating/akademiker dating

  • Du kommer udelukkende til at møde mennesker, der er i gang med eller har en uddannelse af et vist niveau.
  • De mennesker du møder, er meget engagerede lige fra start, i og med at de i hvert fald har gjort noget ud af deres profil.
  • Du slipper for at modtage beskeder fra irriterende, liderlige, unge typer og spambots, der kort sagt ikke er din tid værd.

Ulemperne

  • Brugertallet er ikke ligefrem voldsomt.
  • Du får ikke mulighed for at møde nogle mennesker, der er helt forskellige fra dig. Alle har dit intellektuelle niveau (til en hvis grad), hvormed datingen godt kan blive lidt ensformig og konvergere imod kedsommeligt.
  • Det er noget bøvl at blive medlem og tager altså lige lidt tid.

Jeg håber at dette giver dig et lidt bedre indblik i, hvad du kan forvente, hvis du giver dig i kast med elitedating på nettet. Smid meget gerne en kommentar, såfremt du har oplevelser med siden! Vi har i hvert fald gjort vores bedste, for at levere en god artikel om akademiker dating.

Der er i øvrigt fin logik i liiiige at kigge forbi forsiden, hvor jeg har skrevet en hel del gratis dating!

God fornøjelse til jer alle.