Boost din datingprofil med flottere billeder

Har du været på datingmarkedet i et stykke tid, og er du ikke kommet på de dates du havde håbet på? Så er det måske fordi, at de billeder du har på din profil, ikke helt fanger det modsatte køn efter hensigten.

I denne artikel giver vi dig en række tips til, hvordan du booster dine profilbilleder, så de fremstår flottere og mere indbydende, hvilket forhåbentlig i sidste ende vil betyde flere dates og ”matches” til dig.

Smid et filter på dine billeder via Canva

Måske kender du allerede Canva.com. Canva.com er et online billedbehandlings-program, en slags blanding af Photoshop og InDesign.

Canva er gratis og utrolig nemt at bruge. En af deres bedste funktioner er filter-funktionen, hvor du kan tilføje forskellige filtre til et hvilket som helst billede.

 

Alt hvad du skal gøre er at uploade dit billede til Canva og derefter trykke på ”Filter” i venstre hjørne som vist herunder:

billeder på datingprofiler

Dette bringer en menu frem, hvor du øverst kan vælge mellem en række prædefinerede filtre. Under disse kan du selv indstille dit billede i forhold til lysstyrke og kontrast. Vil du have flere filter-muligheder, kan du trykke på ”Advanced options”.

Med Canva, kan du altså tilføje filtre til dine billeder, som får dem til at se mere spændende og eksotiske ud.

 

Ændre lysstyrke i Photoshop

Canva´s filtre fungerer rigtig fint, men hvis du f.eks. har et billede der er alt for mørkt, så kan Canva altså ikke altid klare jobbet med at gøre billede lysere 100%.

Her skal du i stedet bruge Photoshop og programmets indbyggede brightness funktion.

Alt hvad du skal gøre er at vælge menuen nedenfor:

lyset på billeder

Herefter kan du indstille lysstyrken og kontrasten i dit billede som du vil.

Vil du gerne lære mere om Photoshop og måske InDesign, kan du med fordel tage et kig på dette grafiske kursus.

 

Vær kreativ med dine billeder

Når du vælger profilbillede til din profil, så prøv at være lidt kreativ i stedet for blot at vælge det pæneste billede af dig selv som du kan finde.

Prøv at lægge nogle billeder op, der beskriver hvem du er og hvad du godt kan lide at lave. Kitesurfer du f.eks., så læg et billede op af dig i en våddragt.

 

Er hunde en stor del af dit liv, så læg et billede op af dig selv og dine hunde.

Billeder siger mere end 1.000 ord, og det er derfor vigtigt at du vælger billeder, hvor det ikke kun er dig der sidder og smiler der vises.

 

Vi håber, at du med denne guide, har fået inspiration til at lave profilbilleder, der skiller sig ud, og som måske på sigt giver flere dates!