Dating i København og andre byer!

I dette indlæg, har jeg gjort mit bedste for at samle nogle af de bedste datingmuligheder, alt efter, hvilken by du kommer fra.

Mange er allerede nævnt i mine indlæg om gratis dating sider (og hele kategorien almindelig dating, for den sags skyld). Forhåbentlig, er det alligevel brugbart for dig, som søger vejleder til dating i forskellige byer.

Du ser nogle af de mest almindelige, landsdækkende sider herunder. Under disse, kommer de gode idéer i forhold til apps, og herefter koncepter fra hver enkelt by. God fornøjelse!

Dating.dk banner
 • Danmarks Største!
 • 75.000+ online dagligt.
 • Godt matchmaking-system.
 • Fantastisk support!
Banner fra Sexhunt!
 • Gratis Prøveperiode!
 • Over 200.000 profiler.
 • Mange liderlige medlemmer.
 • Tilbyder webcam chatrum!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

Dating apps i de større og mindre byer

Når der er tale om dating i København, Århus, Odense, Ålborg og lignende større byer, er noget af det første der dukker op i vores hovede, naturligvis dating apps som Tinder, Badoo, Happn, Grinder og deslige.

Jo større byen er, desto flere piger og fyre er der at finde på disse apps. Hvad man dog skal være opmærksom på er, at meget i dette henseende kommer an på udseendet og at hele datingoplevelsen er meget overfladisk. Så at kombinere med nogle af nedenstående forslag, er slet ikke en dårlig idé.

dating i københavn, måske på vandet?

Dating-initiativer for specifikke byer:

Herunder har jeg forsøgt at samle dating sider og koncepter, der er specifikke for hver enkelt, større by i Danmark. Har jeg glemt en god idé? Så skriv gerne en kommentar!

Dating i København

Bor du i København, er der, udover de almindelige koncepter, apps og deslige, nogle lokale muligheder. Heriblandt finder du Seeqone.com, som sørger for en masse speeddating-arrangementer i København.

Det er ikke gratis, men angiveligt en god oplevelse!

Derudover er Runningdinner.dk et koncept, der primært afholder middage i København og som generelt har haft stor succes med, at skabe fede events – lige meget om kærligheden findes lige akkurat den aften eller ej.

Dating i de resterende store byer

Der findes gode koncepter hist og her, men udover København, vil du i mange tilfælde skulle lede lidt mere intensivt for hver enkelt by, for at finde de bedste muligheder. Nogle arrangeres af kommunen, andre af private og så videre – gerne ikke mere end “engang imellem”.

Et af de koncepter, der dog varer ved er et koncept kaldet “Singlerock“. Der er tale om en række events på caféer, hvor singler er samlet omkring god musik og en fed oplevelse.

Disse er relevante for dig, der leder efter dating i København, Odense, Århus, Aalborg, Horsens, Kolding, Roskilde, Silkeborg, Slagelse og Vejle.

Find de helt lokale koncepter

Hvis du graver lidt i Google, Facebookgrupper, Aviser, opslag i supermarkedet og lignende, finder du gerne fede, små koncepter. Jeg kan ikke have hvert enkelt af disse med i dette indlæg, men vil alligevel give et eksempel jeg har fundet frem til, der passer under kategorien dating i Holstebro.

Ved at lave Google-søgningen ‘Dating i Holstebro’ og søge under Facebookgrupper, fandt jeg nemlig frem til både Singlehytten.dk og den dertilhørende Facebookside: Singlehytten på Facebook.

Er du heldig, er der også et spændende koncept i din halvstore eller lille by/lokalområde. Held og lykke med at finde det koncept, der passer til lige akkurat dit temperament!

Tak fordi du læste med!