Dating Apps

Hej! Du er her nået til et mellemlangt indlæg omkring dating på mobiltelefonen. Jeg har personligt ikke den store erfaring med dette, men vil alligevel gerne formidle nogle af de mere kendte dating apps på det danske marked.

Check desuden 3 helt store spillere på markedet ud. Fantastiske datingsites:

Dating.dk banner
 • Danmarks Største!
 • 75.000+ online dagligt.
 • Godt matchmaking-system.
 • Fantastisk support!
Banner fra Sexhunt!
 • Gratis Prøveperiode!
 • Over 200.000 profiler.
 • Mange liderlige medlemmer.
 • Tilbyder webcam chatrum!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

Der findes rigtigt mange derude og en hel del af dem er faktisk ganske brugbare. Samtidigt er mange dog også meget lig det du finder på sidernes hjemmesider. Så vil du gerne bruge dating apps, datingsider eller begge dele? Dit valg!

Her ses eksempel på en dating app.

 De traditionelle dating apps

Omkring de traditionelle siders dating app, ville jeg rigtigt gerne kunne sige at de var fantastiske. Og det er de sådan set også, i forhold til at klare de opgaver de skal. Layouts er ganske flotte og minder i høj grad om at være på nettet og date. Så er du allerede på en datingside eller vil du gerne lige prøve det i en pause. 

Ja, så er mulighederne ganske fornuftige, hvis du går på Appstore eller Android marked og søger efter “Dating apps” eller bare “dating”. Heriblandt vil du eksempelvis finde dating apps for Dating.dk, Zoosk, Match.com og mange flere af de større dating sider. Har du brug for inspiration til at finde datingsider, bør du desuden kigge lidt mere rundt her på siden. Det vil jeg ikke komme i dybden med her.

Lækker eller ikke?

Hvis man kigger på historien, så er et af de første programmer der kørte med princippet “hvem er kønnest” rent faktisk en kreation af en meget kendt mand. Han producerede således programmet Facemash, som gik ud på at vurdere to pigers ansigter. Hvem er kønnest?

Dengang, for mange mange år siden, i starten af året 2004. Dengang havde programmet cirka 12000 hits i de par dage det kørte. Herefter blev det dog lukket ned, grundet brug af billeder der var hacket sig frem til. Manden hed dengang såvel som  nu Marc Zuckerberg. I dag er han CEO for den kæmpemæssige hjemmeside, vi allesammen kender som Facebook.

Tinder har aldrig været bedre.

Konceptet han kreerede som studerende på Harvard er dog levet videre igennem de meget populære smartphone apps HotorNot og senest Tinder (der findes mange andre internationelt, men disse to er de mere populære i Danmark). Disse to dating apps har mange tusinde daglige brugere og samtidigt et meget enkelt koncept. Du får placeret en tilfældig pige/fyr som bor i nærheden af dig, på din skærm. Du kan så se lidt informationer om ham/hende i profilen, hvorefter du bedømmer om hun er hot eller ej / Om det måske kunne være en person du gerne ville chatte lidt med.

Er dette tilfældet, swiper du til højre.

Herefter, hvis personen også swiper til højre på dig, er det så muligt at chatte, sende billeder til hinanden og så videre.

Det smarte ved denne type dating app er naturligvis, at du har mulighed for at vurdere en person på udseendet og ikke skal sige nej til en masse mennesker, uden at chatte med dem. Du swiper bare til venstre på dem du ikke kan lide eller skynder dig at fjerne dem igen, hvis du skulle være komme til at swipe til højre ved en fejl.

Grindr – En anden slags dating app

Er du til mænd eller kvinder af samme køn end dig selv eller elsker du bare dem allesammen? Så er der naturligvis også en app i stil med Tinder og lignende til dig. Den er sjov, spændende, men der er lidt for få danskere derinde til at den kan betragtes som en regulær dating app. Formålet er for det meste samtidigt sex, hvormed du bør have indstillingen rettet derimod eller simpelthen være der for sjov.

Hvorfor skal jeg bruge dating apps?

Der er naturligvis et par rigtigt gode grunde til at bruge dating apps, når du er godt i gang med dating generelt. Den første er, at du altid kan have din datingside på dig. Dette betyder, at hvis du har en hed chat igang, så er det muligt for dig at svare lige med det samme. Også selvom, du ikke lige er hjemme ved din computer.

Derudover er det også ultra praktisk at kunne bruge sine små pauser i hverdagen, på at finde den store kærlighed. Eller måske bare swipe igennem et par hotte fyres profilbilleder. I hvert fald kan det være meget praktisk at have sig en ekstra app til listen, som er med til at dræbe dødkedelige stunder i en bus eller lignende.

Løber du tør for apps, har de fleste på min liste med 100 sider, lavet sig en app allerede!

Håber du kan bruge nogle af disse apps til noget og at du måske endda vil smide en anmeldelse (1-5 stjerner) i bunden og en kommentar! God fornøjelse!