Cougar Dating

I dagens Danmark er det næsten ok at have lige akkurat den seksualitet man ønsker. Eksempelvis Cougar dating. Der vil naturligvis altid være nogle der kigger mærkeligt på dig, men det tror jeg faktisk langt de fleste har set i øjnene og accepteret. Her behandles emnet kvinde søger ung mand, i høj grad!

Altså  er cougar dating blevet mere accepteret over de senere år og du vil formodentlig kunne finde det på de større sider som Match.com – og hvis du er mere til uforpligtende sex, findes det i høj grad på Sexhunt.dk.

 

Derudover kan du på siderne herunder se et par mindre sider, som konkret tilbyder Cougar Dating.

Denne artikels omhandlen er dog en helt del mindre dramatisk. Her snakker vi nemlig om, noget der altid har været lovligt, men alligevel noget af et tabu. Nemlig forholdet imellem en “ældre” kvinde og en yngre mand.

Bruger man en smule slang, ryger dette på termet “cougar dating”. Cougar betyder på dansk “Puma” og refererer altså til en lidt for fræk kat af en art, som i hvert fald er ude på nye jagtmarker. Hvis denne type dating er noget for dig, så er der i hvert fald minimum 2 danske sider, som jeg synes du bør tage at besøge:

CougarCentral.dk – En smule cougar dating

Cougarcentrals forside. En flot side.

Den første side der agerer “mødested for dem, der sætter pris på den omvendte forskel” (som de selv beskriver det), er CougarCentral.dk. Her er det godt nok ikke helt gratis at være med i længden, men hvis du bare lige vil kigge, kan du naturligvis først oprette dig en profil og se, hvad det er der sker derinde. Noget cougar dating må der da være kørende!

Derefter kan du så vælge at oprette et medlemsskab, hvor den mindste pris ligger på små 29 kroner. Derudover er det også muligt helt gratis at læse en bunke artikler, som blandt andet omhandler Cougar Dating og det at være middelaldrende kvinde generelt. Modne kvinder søger yngre mænd, og det kan begge have meget nytte af.

I forhold til anmeldelser, skal du ligge mærke til at der for et par år siden i hvert fald blev rettet stor kritik imod siden, da de tilsyneladende, på det tidspunkt, ikke havde helt så mange aktive brugere som anmelderen kunne ønske sig. Dog et kig værd, hvis du spørger mig? Både for de unge fyrer og kvinde søger ung mand, er der masser at hente. Specielt, hvis du opretter dig på flere end en sider for cougar dating.

CougarHeaven.dk – Cougar datings himmel!

Et billede af cougarheavens forside.

 

En anden side, hvor du har gode muligheder i forhold til som ung mand eller moden kvinde at finde modparten, er hos CougarHeaven. Her tager man imod alle former for betaling, hvilket naturligvis indikerer, såvel som siden ovenover, at det er en anelse kedeligt, hvis man ikke ligger lidt penge for at bruge sitet.

Mulighed for masser af gode oplevelser, det er ganske enkelt bare at tage springet! Af personlig erfaring kan jeg desuden sige, at webmaster er meget oplysende og har bedre styr på sit job end undertegnede.

Er du interesseret i Cougar Dating, går jeg kraftigt ud fra, at du også kunne have det ganske sjovt, ved at kigge forbi mit indlæg om Sexdating! Ellers må du bare holde dig til denne sides modne kvinder, unge mænd.

Har du selv nogle erfaringer med det meget omtalte cougar dating eller har du overvejet at prøve det? Så skriv meget gerne en kommentar lige herunder, så vi kan høre, hvad almindelige danskere har oplevet og, hvordan cougar dating i realiteten foregår i et lille land som Danmark. På forhånd tak og rigtig god fornøjelse.