Blind Date

Hvis du er et af de mange mennesker, der har hørt en hel del godt om blind dating. Så er du end det rigtige sted! Blinddating er ikke så stort i Danmark, men vi har samlet nogle af de bedre eksempler.

Derudover er de helt almindelige datingsider også fantastiske at finde både sex og kærester på:

Dating.dk banner
 • Danmarks Største!
 • 75.000+ online dagligt.
 • Godt matchmaking-system.
 • Fantastisk support!
Banner fra Sexhunt!
 • Gratis Prøveperiode!
 • Over 200.000 profiler.
 • Mange liderlige medlemmer.
 • Tilbyder webcam chatrum!
banner fra 40plus dating
 • Masser af Aktivitet!
 • 40.000 aktive singler.
 • Tilmelding med få felter.
 • Nemt for begyndere!

Der har tidligere været en håndfuld sider som har arbejdet med emnet, men de er tilsyneladende ikke slået fuldkommen igennem. Derfor må vi improvisere, og give dig det næstbedste, som i hver fald minder om emnet!

 Undgå fordomme – Brug blind dating!

Fordelen ved en blind date er hovedsageligt, at du slipper for alverdens fordomme, som let kan forekomme på almindelige dating sider. Det slipper du for, ved hjælp af blind dating.

Vi kender alle til det med at swipe til venstre på Tinder, alene af den grund at en pige/fyrs næse ser noget mærkelig ud. Det sker ikke her! Her møder du menneskerne, før deres særheder, som i virkeligheden kan være noget så charmerende, når skærmen imellem er fjernet! Derfor er en blind date et godt valg.  Finder du ikke det rigtige her, kan du lede videre på listen over danske sider.

Running Dinner

Running dinner er en ny måde at date på.

Siden du møder her, er et efterhånden meget kendt koncept. Helt basalt går det ganske enkelt bare ud på, at du bliver sat sammen med en håndfuld andre mennesker. Disse mennesker skal du så arrangere en super lækker aften med, hvor i er rundt ved nogle eller alle og spise forskellige små måltider eller måske bare drikke et godt glas rødvin.
Formålet er naturligvis, at du og de andre i gruppen på neutral grund kan komme til at møde nogle forskellige mennesker, som i senere måske kan arrangere flere dates med. Også her er en fordel ved blind dates og blind dating som koncept.

Altså har vi med en form for blind dating at gøre. Ulempen/fordelen er dog, at du ikke kommer til at være alene ved din blind date. På den ene side kan dette være praktisk, såfremt du slet ikke har mødt det menneske du troede du ville. På den anden side kan det være svært at lære et andet menneske fuldkommen at kende, hvis der er en del andre til stede. Altså afhænger successen af arrangementet fuldkommen af dit temperament.

Jeg har personligt kun hørt godt om konceptet, der er brugt mange steder i verden og selve siden virker umiddelbart også til at have ført en hel del mennesker sammen.

Singlekick.dk

singlekick-datingside-blind-date

Et andet koncept der godt nok er rimeligt langt fra en blind date, er singlekick. Her møder du lidt i stil med den ekstremt populære app tinder, en masse nye mennesker igennem siden. Disse kan du så vælge at “like” eller bare køre forbi. Dem du liker, er det så muligt at chatte med og mødes med.

Singlekick + Blind dating?

Grunden til at jeg trækker den med her, er mangel på andre alternativer. Dog er konceptet, trods sin difference fra vores brug af begrebet blind dating, stadigvæk meget målrettet imod at komme til at møde nogle nye mennesker hurtigst muligt. Siden adskiller sig altså fra de andre, ved på en mere aggresiv måde, at få dig ud på markedet. – Lidt i stil med blind dating.

Har du nogle bedre bud på god blind dating i Danmark eller har du selv været på noget der mindede om en blind date? Så smid da endelig en kommentar!