4 gode steder at spise på den første date

Det kan være nervepirrende at skulle på date med en ny sød flirt, og den første af slagsen er ofte udslagsgivende for den videre kemi. Skal I ud og spise, skal du selvfølgelig overveje stedet nøje, og der findes bestemt mange gode muligheder for at vælge det helt rigtige sted.

Nogle vælger den rigtig dyre model, hvis pigen virkelig skal imponeres, og det hele skal være toplækkert til anledningen. Andre foretrækker noget lidt mere afslappet, hvor det ikke behøver være så fint. Her får du fire hurtige bud på, hvor du kan tage din date med hen.

dating dinner

Michelin-restauranten

Det er selvfølgelig en meget fin løsning, men hvis du virkelig skal gøre et særligt indtryk på pigen, så kan det virkelig rykke at tage hende med på en Michelin-restaurant.

Det er der flere grunde til. Først og fremmest viser det lidt om, hvor gerne du vil bruge tid med hende, at du inviterer hende med sådan et sted. For det andet er det en ret speciel oplevelse at besøge en så fin restaurant, og I vil have noget at snakke om senere.

Vigtigst af alt, så er maden bare rigtig lækker, og når du inviterer en pige med på en fin date, giver det altså plusser, hvis hun har en god madoplevelse.

Her finder du en liste over de seneste Michelin-stjernede restauranter i DK.

Caféen

Du kan også vælge den lidt mere afdæmpede version, som dog stadig kan have et fint præg over sig. I de fleste danske byer har vi et stort udvalg af caféer, hvor maden ligner hinanden relativt meget. På menukortet findes klassiske retter som pasta, burgere, tærter og steaks, og der er altid lidt for en hver smag.

Det kan sagtens give en rigtig hyggelig atmosfære, og da mange danske caféer har en meget mørk belysning, kan I nemt få følelsen af, at I kan snakke i fred, fordi der ikke er så mange, der kan holde øje med jer.

Street Food

Er du lidt nervøs anlagt, eller vil du bare gerne lave noget lidt anderledes med din date, så skal du tage ham eller hende med på et ”Street Food”-marked.

Her kan du få retter og specialiteter fra hele verden, og du kan vælge alt fra sunde salater til snaskede burgere. Prisen er samtidig rigtig rimelig, og du undgår at købe dig fattig på din date, hvis du altså gerne vil betale.

På disse markeder er der både mulighed for at tage maden med sig eller sidde på borde og bænke blandt en masse andre. Er du nervøs for en akavet stemning, er dette derfor et oplagt valg.

En personlig historie

En fjerde måde at imponere din date på, er ved at tage hende med til et personligt sted for dig. Måske kender du ejeren, eller du har haft en særlig oplevelse på en bestemt restaurant, men uanset hvad, så giver det rigtig mange plusser i bogen, at du åbner op og fortæller noget om dig selv. Gør lidt ekstra ud af det, så din date føler sig ligeså meget hjemme, som du selv gør.